Kuzey Güney'de büyük itiraf - Video

Cemre aşkını Kuzey'e itiraf ediyor..

Kuzey Güney'de büyük itiraf - Video

Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen Kuzey Güney'in dün akşamki bölümüne Cemre'nin itirafı damgasını vurdu. Kuzey'i ölümüne seven Cemre, aşkını gözyaşlarıyla itiraf etti.

Açılışta yaşananlardan ötürü, Uncu Ailesi de faturayı Güney'e keser. Farklı cephelerde Kuzey'le mücadele etmek zorunda kalan Güney, Cemre'yle bir araya gelir. Güney'in bu hallerine şahit olan Cemre, kaza gecesine dair bir şey söyler. Bu gerçek Kuzey, Güney ve Cemre'yi yüzleşmek için bir araya getirir. Cemre artık içinde kopan fırtınaları dindirmek için Kuzey'e olan hislerini açığa vurur.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

KUZEY'İN MAHVOLDUĞU AN

Kuzey'in izleyicilere duygusal anlar yaşattığı dizide, Cemre Kuzey'e olan aşkını itiraf eder. Zülfü Livaneli'nin "Hakim bey" şarkısının çaldığı sahnede Cemre Kuzey'e onu sevdiğini söyler. Cemre'nin itirafı karşısında şaşkına dönen Kuzey ise kalbi ve aklı arasında kalır.

Son dönemlerde Türk dizilerinin vazgeçilmezlerinden biri olan sahne arkası şarkılar, neredeyse Kuzey Güney'in her bölümünde kullanılmaya başlandı. Daha önce dizide Kuzey'in Ahmet Kaya şarkıları seslendirmeleri çok konuşulmuştu.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER