Esnafa dert yanmış!

Gölbaşılı esnaflarla kahvaltılı sohbetlerine devam eden Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, gıda sektörü ile buluşmasında sorunlarını ve sıkıntılarını dinlerken, Gölbaşı yerel basınına çattı.

Esnafa dert yanmış!

Gölbaşılı esnaflarla kahvaltılı sohbetlerine devam eden Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, gıda sektörü ile buluşmasında sorunlarını ve sıkıntılarını dinlerken, Gölbaşı yerel basınına çattı. Her fırsatta yerel basına imalı sözlerle eleştirilerde bulunan Odabaşı, bu defa haddini aştı.

Birçok programda ‘Yerel basın neden yok’ şeklinde çalışanlarına sitemde bulunan Odabaşı’nın hedefinde yine yerel basın vardı.

Yerel basında kendisi ve ekibi hakkında çıkan haberlerden bunalan Odabaşı, kancayı yerel basına taktı. Bu rahatsızlığını esnaflarla buluştuğu toplantıda dile getiren Odabaşı’nın "Gölbaşı'ndaki gazeteleri nüfusun yüzde 1'i bile okumuyor" dediği öğrenildi.

Zor şartlar altında gazete çıkarmaya ve kamuoyunu bilgilendirmeye çalışan Yerel basın için sarf ettiği sözler ‘Odabaşı Haddini aştı’ şeklinde yorumlandı. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel yerel basına övgü dolu sözler ederken, Gölbaşı’nın suyunu içmiş, havasını solumuş olan Odabaşı’nın bu sözlerine anlam verilemedi.

Her fırsatta ‘Gölbaşılılar için hizmet ediyoruz’ diyen Odabaşı’nın yerel gazetecilerin ekmeği ile oynamasını kınıyor ve kendisine soruyoruz..

BU SORULARA CEVAP VERİN...

Madem yerel gazeteler okunmuyor, programlara neden davet ediyorsunuz?

‘Gazeteleri nüfusun yüzde 1'i bile okumuyor’ kanısına nerden vardınız?

Madem gazeteler okunmuyor… Bazı programlarda gazetelerin dağıtılmasına neden ambargo koydunuz?

Gölbaşı Net Haber Gazetesi olarak sizi ve şahsınızı şiddetle kınıyoruz….

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
BELA
BELA - 12 yıl Önce

allah belasını versin bu belediye yönetiminin gölbaşını soyup soğana çevirdiler. emeğe ve emekçilere saygısı olmayan adi insanlar bunlar...

SIRADAKİ HABER