Bülent Ersoy'un telefonu Beyaz Show'u karıştırdı - izle

Diva Bülent Ersoy, canlı yayında Beyaz ve Nev'e zor anlar yaşattı.

Bülent Ersoy'un telefonu Beyaz Show'u karıştırdı - izle

ENSONHABER.com/ÖZEL Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show programına telefon ile bağlanan Bülent Ersoy, canlı yayında Beyaz ve Nev'e zor anlar yaşattı.

Nev'in alaturka performansının ardından canlı yayına telefon ile bağlanan diva Bülent Ersoy, Nev'e sorduğu sorularla ikiliye ecel terleri döktürdü. Bülent Ersoy, ısrarla Nev'in bu işin eğitimini alıp almadığını öğrenmeye çalıştı. Bunun üzerine şarkıcı Nev, vereceği cevaba karşılık Bülent Ersoy’un kötü bir yorumda bulunacağını düşünerek soruyu yanıtlamadı. Ersoy, sorduğu soruya cevap almak için konuyu diretmeye devam etti. Fakat Beyaz ve Nev soruyu duymazdan gelerek yanıt vermemeye devam ettiler.

RAHAT BİR NEFES ALDILAR

Ancak Bülent Ersoy, programın ilerleyen dakikalarında Nev'i övmeye başlayınca Beyaz ve Nev rahat bir nefes aldı. Ünlü Şovmen Beyaz, "Yarabbim sana şükürler olsun. Bülent Hanım, keşke bu söylediklerinizi başta söyleseydiniz, çocuk eridi gitti burada" diyerek ortamı iyice yumuşattı ve gülüşmelere yol açtı.

Telefon görüşmesinin bitmesinin ardından Nev ve Beyaz, derin bir ‘Ohhh’ çekerek kötü bir şey olmaması ve gerginlik yaşanmaması ile rahatladılar.

İŞTE O ANLAR - TIKLA İZLE

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2012, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER