Umutların Paylaşım Noktası

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Paylaşım Noktasını gezdi.

Umutların Paylaşım Noktası
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Paylaşım Noktasını gezdi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Paylaşım Noktasını gezdi. Gölbaşı Belediye olarak ihtiyaç sahibi insanlara uzanan el olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Prof. Dr. Erdem, bu mağazaya tüm hayırseverlerin katkı vermesi çağrısında bulunarak “Paylaşım Noktasının reklamı çok iyi yapılmalı. Bu kadar geniş bir alanın yardımlar için değerlendirilmesi çok yerinde olmuştur. Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı’na böyle bir mağaza açtığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Prof. DR. Erdem’in ziyaretinde “Paylaşım Noktası” ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da, mağazayı dar gelirli vatandaşların giysi ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açtıklarını belirterek şunları söyledi:
HAYIRSEVERLE YOKSUL ARASINDA KÖPRÜ
“Paylaşım Noktası, hayırsever vatandaşlarla yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü görevi yapıyor. Alan el veren eli görmüyor. Kullanılmayan temiz kıyafetler ve ev eşyaları mağazamızda tamirattan geçirilip yıkanıp ütülendikten sonra ihtiyaç sahiplerine veriliyor.”
Mağazaya giysi dışında, yiyecek, içecek, mobilya, beyaz eşya ve oyuncaklar bile bağışlanabileceğini ifade eden Başkan Odabaşı “Mağazada stoklanan binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ücretsiz veriliyor. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde, vatandaşın her türlü ihtiyacının yanında olan Gölbaşı Belediyesi bu sosyal projeyi de vatandaşın hizmetine sunmaya çalışıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2012, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER