YILIN İL BAŞKANI ÖDÜLÜ

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan’a, Türk Time Dergisi okurları tarafından “Yılın İl Başkanı” ödülü takdim edildi.

YILIN İL BAŞKANI ÖDÜLÜ
AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan’a, Türk Time Dergisi okurları tarafından “Yılın İl Başkanı” ödülü takdim edildi.
Türk Time Dergisi tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Altın Adamları Ödül Töreni”, Şahhane Restoran’da gerçekleştirildi. Törende, Türk Time Dergisi'nin okuyucuları tarafından düzenlenen anket sonucu, 2011 yılında ülkesi ve halkı için gösterdiği gayretli çalışmalar ve başarılara imza atan, kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları liderlerinden 2011 yılının en başarılı isimlerine ödülleri verildi.
Ödül Törenine, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.
2011 yılında gösterdiği gayretli çalışmalar ve başarılarından dolayı "Yılın İl Başkanı" ödülüne layık gösterilen AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, ödülünü Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın elinden aldı.
Murat Alparslan, yaptığı kısa konuşmada, kendisini ödüle layık gören Türk Time okuyucularına ve Türk Time Dergisine teşekkür etti.
Ayrıca Murat Alparslan, Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı’ya “Yılın Hizmet Adamı” ödülünü takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2012, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER