Bağdat Caddesi'nde geceyarısı iPhone 5 kuyruğu

iPhone çılgınlığı ABD'yi aratmadı. iPhone 5 satın alabilmek için vatandaşlar 4 saat kuyrukta bekledi.

Bağdat Caddesi'nde geceyarısı iPhone 5 kuyruğu
 iPhone 5 Türkiye'de satışa çıktı, gece 00.00 itibariyle satışa sunulan iPhone 5'lere vatandaş akın etti, Bağdat Caddesi'nde uzun kuyruklar oluştu.

İLGİ ABD'Yİ ARATMADI

Operatörlerin 2 bin 139 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu iPhone 5'lere olan ilgi ABD'deki kuyruğu aratmadı. Turkcell ve Avea'nın yurdun çeşitli bölgelerinde satışa sunduğu iPhone 5'i kullanıcılar peşin fiyatıyla alabildildiği gibi sözleşmeli olarak mevcut tarifeleriyle ödeme yapmadan da alabiliyor.

Bağdat Caddesi'nde geceyarısı iPhone 5 kuyruğu

250 METRE KUYRUK OLUŞTU

iPhone 5’in satışına gece 24.00’dan itibaren başlandı. Bağdat Caddesi'nde bir mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan teknoloji tutkunları merakla iPhone 5’in satışını bekledi. DJ şovu ile başlayan etkinlikte 30 iPhone 5 dağıtıldı. Satışın yapıldığı mağazada ilk 100 kişiye hediyeler verileceğinin açıklanması üzerine mağaza önünde yaklaşık 250 metrelik kuyruk oluştu.

SOĞUKTA 4 SAAT BEKLEDİLER

Soğukta 4 saat bekleyen vatandaşlar, iPhone kullanıcısı olduklarını, fiyatta bir indirim olmadığını ancak hediyenin cazip olduğunu belirtti. Mağazaya ilk giren müşteri ise alkışlarla karşılandı. Şaşkınlık yaşayan müşteriye telefon satışını şirket genel müdür yardımcısı yaptı.  

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2012, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER