Yüce Türk Milletimiz hainlere fırsat vermeyecektir

Gökhan Koçak, Bingöl’de Askeri Konvoya düzenlenen hain saldırının ardından şehit olan askerlerimiz için Başsağlığı mesajı yayınlayarak, ‘Yüce Türk Milleti’nin aramıza ekilen fitne tohumlarına fırsat vermeyeceğini vurguladı.

Yüce Türk Milletimiz hainlere fırsat vermeyecektir
         Gökhan Koçak, Bingöl’de Askeri Konvoya düzenlenen hain saldırının ardından şehit olan askerlerimiz için  Başsağlığı mesajı yayınlayarak, ‘Yüce Türk Milleti’nin aramıza ekilen fitne tohumlarına fırsat vermeyeceğini vurguladı.

Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Bingöl-Muş karayolunun 16. kilometresinde acemi er eğitimlerini bitirmelerinin ardından , Van'da bulunan usta birliklerine gitmekte olan askeri konvoy, hain ve kalleş örgüt'ün saldırısına uğramıştır.Türkiye'nin, binlerce ocağından -hanesinden, 28 yıldır sürmekte olan terör yüzünden feryatlar yükselmeye maalesef devam etmektedir. 

        Zırhlı olmayan araçlarla, donanımsız, sağlıklı bir yol keşifi yapılmadan  askeri konvoyla birlikte dağıtıma gönderilen askerlerimiz, hainlerce pusuya düşürülmüş ve gelen bilgilere göre,  10 askerimizin şehit, 60 askerimiz de yaralı olduğu bildirilmiştir. Aklımıza gelen ilk soru şu: Bu askerlerimiz neden askeri uçakla nakledilmemiştir? 'Artık yeter', 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak', 'Operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor' şeklinde, yetkililer tarafından ifade edilen sözlerin itibarı kalmamıştır. 

        PKK ile yapılan mücadelede yetersiz kalınmasından dolayı annelerimiz evlatsız , al yazmalı çiçeği burnundaki gelinlerimiz dul, gül yüzlü çocuklarımız babasız bırakılmışlardır. Bin bir türlü meşakkatlerle evlatlarını yetiştirip vatan-i vazifesini yapmak üzere askere, 'davullu zurnalı' uğurlayan çileli Anadolu insanımız ise, evlatlarının, 'şehit cenazelerinin' kendilerine teslim edilmesinden ötürü çaresiz ve boynu bükük  kalmışlardır. Bu durum milletimize reva değildir.’’Ancak mü’minler kardeştir’’ ayetine inanan kardeşler olarak, aramıza ekilmek istenen fitne tohumlarına,  Rahman ve Rahim  olan  Allah’ın    izniyle yüce milletimiz  fırsat vermeyecektir. 

        Şehit asker kardeşlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet niyaz ederken, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Necip Milletimize büyük bir üzüntü ile başsağlığı ve taziyelerimi sunuyorum.Yüce Mevla’danda  Yaralı askerlerimize  Şafi ismi ile muamele etmesini canı gönülden dilerim.

 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER