Aydemir, Gazi ve şehitleri andı

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi ve Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Behzat Aydemir, 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Aydemir, Gazi ve şehitleri andı
Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi ve Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Behzat Aydemir, 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle mesaj yayınlayarak, “Vatanı için göğüslerini siper eden, canlarını, kanlarını feda eden aziz şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve şad ederek anıyorum” şeklinde konuştu.
Aydemir mesajında, “Vatanı, milleti ve Allah uğruna canını aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk askeri, polisi, öğretmenleri ve bu uğurda can verenler Türk Milletinin en büyük gurur kaynaklarıdır. Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, edebiyata intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, tedavileri devam eden kahraman gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Vatanın, Milletin bağımsızlığını, özgürlüğünü, bütünlüğünü korumak için kendini siper eden hayattaki gazilerimizi minnetle, şükranla anıyor, en derin duygularımla saygılarımı sunuyorum. Görevde olan güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun” sözlerine yer verdi.
 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER