Erdoğan'dan Bingöl saldırısı açıklaması

Başbakan Erdoğan: "Terörle mücadelede tek bir adım geri atmayacağız.."

Erdoğan'dan Bingöl saldırısı açıklaması

Bingöl'de izinden birliklerine giden askeri konvoya yönelik saldırı sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi.

Erdoğan mesajında terörle mücadele konusunda tek bir geri adım atmayacaklarını belirterek, terör üzerinden şahsi hedeflerine ulaşmak isteyenlerin hedeflerine ulaşamayacağını kaydetti.

İşte Erdoğan'ın gönderdiği o mesaj:

“Bingöl'de askeri konvoya dün yapılan hain saldırı sonucu 10 askerimizin şehit düştüğünü büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. İstikrara, güven, huzur ve barış ortamına, özellikle de ülkemizin büyümesine yönelik bu saldırılar, hiç bir şekilde bizi yürüyüşümüzden, kararlılığımızdan vazgeçiremez.

"TEK BİR GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

Bu saldırılar karşısında tek bir geri adım atmayacağız. Bu alçakça saldırıların, Türkiye’yi kararlı yürüyüşünden koparmasına, toplumsal huzur ve barışı bozmasına asla müsade etmeyeceğiz. Terör örgütü de, terör üzerinden kendi şahsi hesaplarını görmeye çalışanlar da asla hedeflerine ulaşamayacak.

"YILMADAN, BIKMADAN, USANMADAN"

Yılmadan, bıkmadan ve usanmadan bu hainlerin üzerine gidecek, Allah’ın izniyle, milletimizin güven ve duasıyla bu sorunu Türkiye’nin gündeminden çıkarmak için kararlı şekilde mücadele edeceğiz. Vatanları uğruna şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensuplarına ve aziz milletimize sabır ve metanet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2012, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER