Yıldırım ailesinin mutlu günü

Yıldırım ailesinin mutlu günü

Yıldırım ailesinin mutlu günü

Gölbaşı Belediyesi birim müdürlerinden Bayram Yıldırım'ın oğlu Muhammed Faruk Yıldırım , hayatını Serpil ismini taşıyan güzel geliniyle birleştirdi. Bahçeli Park Düğün Salonu'nda gerçekleşen muhteşem düğün töreni, aile ve yakın dostlarının katılımıyla renklendi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çiftin nikahını kıyarak bu özel günlerine tanıklık etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, nikah memuru olarak çiftin resmi işlemlerini gerçekleştirdi. Şimşek, gelin ve damadın mutluluğunu paylaşarak evlilik cüzdanını imzaladı. Düğün töreninde duygusal anlar yaşandı, sevgi dolu tebrikler ve en güzel dileklerle çiftin yeni hayatına başlangıç yapıldı.

Muhammed Faruk Yıldırım ve eşi, düğünün ardından sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gece geçirdi. Geleneksel Ankara oyunları, canlı müzik ve eğlence dolu anlarla dolu olan düğün, misafirlerin yüzlerinde gülümsemeler bıraktı.

Yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve hayatları boyunca birlikte nice güzellikler yaşamalarını temenni ediyoruz."

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER