Yelkenin şampiyonu Koç Üniversitesi

İlk kez Mogan Gölü’nde 4-6 Mayıs’ta yapılan Üniversitelerarası Pirat Şampiyonası’nı Koç Üniversitesi kazandı.

Yelkenin şampiyonu Koç Üniversitesi
Ankara Yelken Kulübü (AYK) Mogan Gölü’nde hem ilk kez yapılan Türkiye Bayanlar Pirat Şampiyonası hem de Türkiye Üniversitelerarası Pirat Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.
Mogan Gölü’nde düzenlenen yarışların startını Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vermiş, tüm yarışmacılara başarılar dilemişti.
Bu yıl ilki düzenlenen üniversitelerarası pirat yarışlarında İstanbul, İzmir, Kocaeli, Düzce ve Ankara’dan olmak üzere 8 üniversiteden 9 takım ve 20 sporcu mücadele etti.
İLK ÜÇ İSTANBUL’DAN
İlk kez Mogan Gölü’nde 4-6 Mayıs’ta yapılan Üniversitelerarası Pirat Şampiyonası’nı Koç Üniversitesi kazandı. Yarışmanın ilk üç derecesini de İstanbul’dan katılan üniversiteler paylaştı. Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlarda, ikinci günü Koç Üniversitesi’nden Celal Tümşen ile Alp Demiralp’in oluşturduğu takım birinci tamamladı. Koç Üniversitesi, genel klasmanda zirvedeki yerini korudu. İkinci gün sonunda genel klasmanda ikinciliği Okan Üniversitesi elde ederken, Sabancı Üniversitesi ise üçüncü sıraya geriledi. Şampiyonanın kupasını da Koç Üniversitesi aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER