Vatandaş Belediye el ele

Yoğun Kar yağışında vatandaş ve belediye el ele vererek birlikte çalıştı.

Vatandaş Belediye el ele

Yurt genelini etkisini altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran ve aralıksız devam eden kar yağışı sonrasında birçok yol kapandı. Cadde ve sokaklarda biriken kar yığınları sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

İki gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı vatandaşları olduğu kadar kar temizleme ekiplerine de zor anlar yaşattı. Yetkililer kapanan yolları açmakta güçlük çekti, birçok mahallede de yetersiz kaldı.

Kar yağışının hafiflemesinin ardından ise yetkililer harekete geçti. Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı’nın dört bir tarafında yolları açabilmek için var gücüyle çalıştı. Belediye yetkililerinin çalışmalarına zaman zaman vatandaşlarda yardım etti. Ellerine küreklerini alan esnaflar işyerlerinin önünü açmak için çaba sarf etti.

Gölbaşı’nın en işlek caddelerinden biri olan Cemal Gürsel Caddesi’nde hem Gölbaşı Belediyesi ekipleri hem de vatandaşlar kar çalışmalarını sürdürdü. Sabahın ilk saatlerinden itibaren kar küreme araçları ile yolları açmaya çalışan ekiplere vatandaşlarda eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2012, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER