Törenle hizmete açıldı

Ankara Ticaret Odası Başkanlığı’nın katkılarıyla yaptırılan ve 80 kişilik kapasiteli Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunun açılışı yapıldı.

Törenle hizmete açıldı

Ankara Ticaret Odası Başkanlığı’nın katkılarıyla yaptırılan ve 80 kişilik kapasiteli Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunun açılışı yapıldı.

Açılışa Ankara Eski Valisi Saffet Arıkan Bedük, İçişleri eski Müsteşarı Galip Demirel, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Jandarma Komutanvekili Mehmet Kuşça, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Erdoğan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut,  AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Altun, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri’nden Mehmet Deveci ve Selim Kaymak, MHP İl genel Meclis Üyesi Aydın Gülhan ve Halil Yurtseven ve çok sayı davetli katıldı.

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Kokteyle başlayan programda davetliler hep birlikte konferans salonunu açılışını yaptılar. Program açılış konuşmasını yapan Kaymakam Raşit Zengin, Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar devamlı olarak geliştiğini ifade ederek, bu gelişme katkı sağlanması amacıyla yapılan konferans salonunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Zengin, konferans salonunun yapımında emeği geçen ATO Başkanlığı başta olmak üzere bu eksikliğin giderilmesi adına emek harcayan Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Erdoğan Yıldırım’a AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Deveci ve Selim Kaymak’a teşekkürlerini sundu.

PLAKETLE ONURLANDIRILDILAR

Yapılan konuşmaların ardından Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ATO Başkanı Salih Bezici’ye plaket takdim edildi. Başka bir programı olması nedeniyle programa katılamayan ATO Başkanı Salih Bezi’nin plaketini Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Erdoğan Yıldırım aldı. Programda ayrıca Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Erdoğan Yıldırım’a da katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Yıldırım’a plaketlerini Ankara Eski Valisi Saffet Arıkan Bedük ve İçişleri eski Müsteşarı Galip Demirel Galip Demirel takdim etti.

EĞİTİME YAPILMIŞ HİZMET İNSANLIĞA YAPILMIŞTIR

Ankara Eski Valisi Saffet Arıkan yaptığı konuşmasında eğitime yapılan hizmetin insanlığa yapılmış en güzel hizmet olduğunu belirterek, ‘Bir ülkenin kalkınmışlığını en önemli göstergesi eğitimdir. Eğitim için yapılmış hizmetlerden dolayı katkısı olanları tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

BİZ SADECE VESİLEYİZ

ATO Yönetim Kurulu eski Üyesi Erdoğan Yıldırım da Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin’e teşekkür ederek, “Böyle manevi değeri büyük bir plaketle bizi onurlandırdınız. Biz burada sadece bir vesileyiz. İnşallah eğitim ile ilgili elimizden hangi katkı gelirse her zaman Ankara ve Gölbaşı için yapacağız” dedi.

Açılış töreni Endüstri Meslek Lisesi’ni tanıtan slayt gösterisinin ardından son buldu.

SURATI ASILDI

Ankara Ticaret Odası Başkanlığı’nın katkılarıyla yaptırılan Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunun açılışına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı açılış programından morali bozuk ayrıldı.

Toplantı salonunun açılış kurdelesini diğer protokol üyeleri ile birlikte kesen Başkan Odabaşı’nın programda adı okunmayıp, kendisine söz verilmeyince morali bozuldu. Başkan Odabaşı’nın program boyunca yüzünün asık olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2012, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER