Tarımın kalbi 26.kez Gölbaşı'nda atacak

Tarım Sektörü 14-17 Eylül’de AGROTEC 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı’nda buluşacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirmek adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz.” dedi.

Tarımın kalbi 26.kez Gölbaşı'nda atacak

Balkanlardan Türk Cumhuriyetlerine uzanan coğrafyanın, en büyük buluşma noktası AGROTEC 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı, 14 Eylül günü saat 13.00’de yapılacak açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilerine açacak. Organizasyon yerli ve yabancı pek çok katılımcıyı bir araya getirecek. Hedeflerinin binlerce kişiyi Gölbaşı’nda ağırlamak olduğunu belirten Başkan Şimşek, bu sayede Ankara’nın ve Gölbaşı’nın ekonomisine katkı yapılacağını vurguladı. Gelen turistlerin Gölbaşı’nın güzelliklerini görmelerini amaçladıklarını anlatan Şimşek, “Ankara’yı turizm cenneti yapma yolundaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

 Gölbaşı Belediyesi, Ödüllü İnek Sağma, En İyi Höşmerim, En İyi Bal ve En Güzel Domates Yetiştiriciliği Yarışmaları Düzenleyecek

26. Tarım Fuarı kapsamında Gölbaşı Belediyesi, fuar alanında birbirinden renkli yarışmalar düzenleyecek. Açılış Günü 14 Eylül’de saat 15.00’te İnek Sağma, saat 16.00’da En İyi Bal, 15 Eylül’de saat 15.00’te En Güzel Domates, saat 16.00’da En İyi Höşmerim yarışmalarında ilk üçe girenlere ödüller verilecek. Yarışmaya katılan tüm katılımcılara da plaket ve sürpriz hediyeler verilecek.

Gölbaşı Belediyesi’nden Fuar Alanına Ücretsiz Ring

 Gölbaşı Belediyesi, ulaşım sorunu yaşanmaması adına, Gölbaşı Fuar Alanı'nda ( Oğulbey Mah. Konya Yolu 10. Km) düzenlenecek AGROTEC 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı'na; 14-15-16-17 Eylül tarihlerinde Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi önünden ücretsiz servislerle vatandaşları taşıyacak.

Servis Hareket Saatleri:

Fuar Alanına Gidiş: 10.00 - 11.00 - 12.00

Fuar Alanından Dönüş: 14.00 - 15.00 - 16.00

“El Ele Omuz Omuza Gölbaşı’nı hak ettiği yere getireceğiz”

 14-17 Eylül tarihleri arasında Gölbaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya Yolu 10. Km Oğulbey’de bulunan Gölbaşı Belediyesi Fuar Alanı’nda organizasyonun devam edeceğini söyleyen Başkan Şimşek, “El ele omuz omuza, başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi büyüklerimiz, muhtarlarımız ve ilçe sakinlerimizle birlikte Gölbaşı’nı hak ettiği yere getireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Gölbaşı Fuar Alanı’nda gerçekleşecek, bünyesinde tarım, hayvancılık, su ve yem endüstrisi ile tohum ve fidancılığı da bulunduran AGROTEC 2023’de; Tarım Makineleri, Traktör ve Ekipmanları, İş Makineleri, Ürün Depolama Makineleri, Sulama Ekipmanları, Tarım İlaçları, Gübre, Organik Tarım, Sera, Sebze ve Meyve Fidancılığı, Hayvancılık, Drenaj Teknolojileri, Peyzaj ve Tarıma dair tüm ürünler yerlerini alacak. Tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları, sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirme amacı taşıyan AGROTEC Tarım Fuarı, imalatçıların en son sistem ve teknoloji ile ürettikleri makine ve ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER