Sıra Beklemeye Son

Gölbaşı Halk Eğitim Müdürlüğü yeni bir uygulamayı daha Gölbaşılı vatandaşların hizmete sundu.

Sıra Beklemeye Son

Eğitimde Kuyruğa Son

Yıllardır yaptığı uygulamalarla vatandaşların çok daha modern bir ortamda, daha kaliteli hizmet almasını sağlayan Gölbaşı Halk Eğitim Müdürlüğü yeni bir uygulamayı daha Gölbaşılı vatandaşların hizmete sundu.


Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, halkın yoğun olarak başvuruda bulunduğu ve zaman zaman uzun kuyrukların oluştuğu Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi irtibat bürosuna elektronik numaratör sistemi yerleştirdi.

Huzur İçinde Başvuru

Açık Öğretim Kurumları irtibat bürosuna yerleştirilen ve düzenli sıra takibi yapılmasına olanak sağlayan elektronik numaratör sayesinde, merkeze başvuru için gelen vatandaşlar uzun kuyruklarda dakikalarca ayakta beklemekten ve sıra tartışması yapmaktan kurtulurken, aldıkları sıra ile başvurularını stres ve ek yorgunluktan kurtularak huzur içinde yapma keyfini yaşıyorlar.

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Halk Eğitim Müdürlüğü’nün sunduğu bu kolaylıktan son derece memnun olan vatandaşlar: “Önceden uzun kuyruklar oluşur, kayıt işlemlerimizi yapmak için dakikalarca sırada beklemek zorunda kalırdık. Bekleme esnasında da zaman zaman gereksiz sıra tartışmaları yaşanıyordu. Şimdi ise numaramızı alıyoruz ve huzurlu bir şekilde oturarak sıramızın gelmesini bekliyoruz. Böyle güzel bir hizmeti daha bizlere sundukları için Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular.

Kaynak:Gölbaşı Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER