Andımız'ın kadlırılmasına ilk tepki MHP'den...

Andımız'ın kaldırılmasına gölbaşı'nda ilk tepki MHP'den geldi...

Andımız'ın kadlırılmasına ilk tepki MHP'den...

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, ortak bir açıklama yaparak, ilkokullarımızda okunan Andımızın kaldırılması kararını kınadılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, ortak bir açıklama yaparak, ilkokullarımızda yıllardır çocukların okuduğu Andımızın kaldırılması kararını sert bir dille kınadılar. Ortak açıklamada, Türk çocuğunun gururla seslendirdiği Andımızın kaldırılmasının Türk milletini derinden yaraladığı, Türk’e ihanet eden hainlerin sevindirildiği bildirildi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla’nın yaptığı ortak açıklaması şöyle:

TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI...

“Her şey apaçık ortadadır. Sayın Başbakan, bölücü bebek katillerine paket paket tavizler uzatırken Türk milletini hiç düşünmemektedir. Binlerce masum insanımızın ve güvenlik güçlerimizin katili olan bir terör örgütün talepleri bir bir hayata geçiriliyor. AKP eliyle oynatılmak istenen bu kirli tuzak karşısında aziz Türk milletini uyanık olmaya çağırıyoruz.

Sözde demokratikleşme paketi ile AKP Hükümeti ve Başbakan, bu vatan topraklarını kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerini ödüllendirmekten biran önce vazgeçmelidir.

Başbakan ve yandaşları, Türklüğü yok edemeyeceklerini, her sabah okullarda körpe kuzularımızın heyecanla okuduğu Andımızı kaldırılmakla da Türk’ü asla susturamayacağını anlamalıdır.

Türk’ü değil hainleri sevindiren bu zihniyeti bir kere daha kınıyoruz. Andımızın bu ifadeleri neden zorunuza gidiyor? Türk çocuğunu doğru olmaya, çalışkan olmaya, küçüklerini korumaya, büyüklerini saymaya, aziz yurdunu, Türk milletini çok sevmeye yönlendiren bu sözlerden neden ürküyorsunuz? Ne mutlu Türküm demesinden neden gocunuyorsunuz?

Türkiye’yi bölme planlarımız boşuna. Unutmayınız ki, büyük Türk milleti her türlü imkansızlığa rağmen ecdadının izinden yürümeye devam edecek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2013, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER