Sığınacak yer aradılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Ankara Milletvekili Oktay Vural’ın da katıldığı iftar yemeğinde aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.

 HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

 

Gölbaşı Belediyesi’nin Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlediği toplu iftar yemeği çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Ankara Milletvekili Oktay Vural’ın da katıldığı iftar yemeğinde aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İftara 10 dakika kala rüzgârla beraber başlayan sağanak yağmur iftar programını olumsuz etkiledi.

SIĞINACAK YER ARADILAR

Yağmurdan kaçmak isteyen bazı vatandaşlar masaların altına sığınırken, bazıları da sandalyelerle, yanlarında getirdikleri şal ve battaniyelerle kendilerini korumaya çalıştı.

Atatürk Sahil Parkı’na akın eden çok sayıda vatandaş yağmurun devam etmesi üzerine alandan ayrılırken, birçoğu da iftarını yağmur altında açtı.

PROTOKOL İÇERDE VATANDAŞ DIŞARDA!

Programa katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki protokol iftarını Mogan Aile Çay Bahçesi’nde açtı. Yağmur nedeniyle kapalı mekânda iftarını açan protokole ise basın mensupları başta olmak üzere bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlar, Bahçeli ve beraberindeki protokolün vatandaşla birlikte dışarıda iftarını açmasının daha şık olacağını vurgularken, bu durumun birlik ve beraberliği yansıtmadığını belirttiler.

HER ŞEYE RAĞMEN

Ufak tefek aksaklıkların ve yağmurun dışında programda herhangi tatsız bir durum yaşanmazken, iftar yemeğine katılan vatandaşlar her şeye rağmen organizasyonun amacına ulaştığını dile getirdiler.  

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2012, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER