Gölbaşı'nda asayiş berkemal

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı halkının huzuru ve güvenliği için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Gölbaşı'nda asayiş berkemal
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı halkının huzuru ve güvenliği için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri , 10 Ağustos tarihinde İncek Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde kamuya ait kabloları kesmek suretiyle hırsızlık yapan ve çok sayıda sabıkası bulunan D.G (35) isimli şahsı çalmış olduğu kablolarla birlikte suçüstü yakaladı.
Gölbaşı’nda günden güne artan uyuşturucu satıcılarıda ekiplerin kıskacına takıldı. Son bir haftada yapılan operasyonlarda Ö.K (19), S.Ö. (33), G.Ö (24), O.G (19), E.A (21), D.C (30) isimli şahıslar yakalanarak, şahıslardan yaklaşık 1 kg civarı satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Adliyeye sevk edilen 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
FİRAR YAKALANDI
Ayrıca Emniyet ekiplerinin çalışmaları neticesinde 3 ay önce cezaevinden firar eden ve o tarihten bu yana aranmakta olan Ö.K. (19) isimli şahısda saklandığı gecekondu da yakalandı.
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan bu operasyonalr sırasında yakalanan G.Ö. (24) isimli şahsın aracında çalıntı olduğu tespit edilen LCD televizyon, Laptop, görüntülü oto teybi ile bir miktar para ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2012, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER