Şerolar, farkını gösterdi

Cihat Şerolar, ilçe genelinde yaşanan sıkıntı ve aksaklıkları muhtarlardan dinleyerek, bir bir çözüm önerisinde bulundu.

Şerolar, farkını gösterdi
HABER:MERVE ŞAHİN

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya’nın atanmasının ardından boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Temmuz ayında göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, ilk toplantısını da muhtarla gerçekleştirdi.
Cihat Şerolar, ilçe genelinde yaşanan sıkıntı ve aksaklıkları muhtarlardan dinleyerek, bir bir çözüm önerisinde bulundu.
Muhtarlar toplantısına, Şafak Mahallesi muhtarı Bayram Özkan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci, Seymenler Mahallesi Muhtarı İbrahim Aldemir, İncek Muhtarı Abdullah Teber, Kızılcaşar Muhtarı Ferit Yılmaz, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tosun ve Taşpınar Mahallesi Muhtarı Yakup Dinler katıldı.
VATANDAŞA NAZİK DAVRANIN
Şerolar kendisi ve personeline halka önem vermeleri gerektiğini sık sık vurgularken, “Bizler batandaşın verdiği vergilerle maaş alıyoruz. Sıkıntısını anlatmaya gelen vatandaşa sizin ailenizin nasıl muamele görmesini isterseniz, sizde o şekilde davranın, nazik olun” diyerek motivasyonlarını artırdığını belirtti.
VATANDAŞ ADIM ATTIĞI YERDE POLİSİ GÖRECEK
Muhtarlarla istişarede bulunan Cihat Şerolar, “Engelli kaldırımlarına park eden araçlara müsaade etmeyin. Mesire yerlerinde yapılan eğlencelere ekiplerimiz belirli noktalara yerleştirilerek, gerekli önlemler de alındı. Vatandaş adım attığı yerde polisi görecek. Bir adres arıyorsa polise soracak.” Diye konuştu.
OKUL GİRİŞ ÇIKIŞLARI ARTIK GÜVENLİ
Okul giriş çıkışlarında gerekli önlemlerin alındığını belirten Cihat Şerolar, “Okullarımızda ekipler kanalı ile tedbir alıyoruz. Okul yoğunluğuna göre sabit polis görevlendirmesini yaptık. Sokakta yaya devriyesi sayısını arttırdık, memurlarımıza da esnaflarla sıcak ilişkiler kurarak yardımcı olmalarını vurguladık.”
“GÖLBAŞI’NDAN MEMNUNUM”
“Gölbaşı halkından memnunum. Vatandaşın destekleri memnun ediyor, motivasyonumuzu artıyor. Bizleri aramaktan çekinmeyin. Bizi kendinize yakın görün, hep birlikte Gölbaşı’nı yaşanılabilir hale getirelim.”
KİMSENİN RAHATSIZ EDİLMESİNE MÜSAADE YOK
Muhtarların sıkıntılarını bir bir dinleyerek, personeline talimat vererek, kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını muhtarlar bildiren Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, “İmkanlar doğrultusunda gerekli talimatları verdik, veriyoruz. Kimsenin kimseyi rahatsız etmesine müsaademiz yok” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2012, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER