CHP'de o filme sessiz kalmadı...

Amerika'da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize hakaret içeren "Müslümanların Masumiyeti" filmine tepkiler çığ gibi büyüyor.

CHP'de o filme sessiz kalmadı...
 Amerika'da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize hakaret içeren "Müslümanların Masumiyeti" filmine tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Gölbaşı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı son günlerde İslam dünyasına yapılan ahlaksız saldırıyı kınamak ve halkı bilinçlendirmek için Gölbaşı’nda sokak sokak dolaşarak hazırladıkları bildiriyi dağıttı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve CHP’liler Gölbaşı’ndaki esnafları teker teker dolaşarak basın bildirisi dağıttılar.

İNSANLIĞIN VİCDANINA SESLENİYORUZ

CHP’liler bildiri ile verdikleri mesajda ‘ İnsanlığın Vicdanına Sesleniyoruz’ diyerek, ‘Dönün ve vicdanınızla bakın buraya, sırf doğal kaynaklarını sömürmek için, işgal edilmiş topraklar göreceksiniz, iç çatışmalara sürüklenmiş ülkeler göreceksiniz. Kana ve gözyaşına mahkûm edilen halklar göreceksiniz. Milyonlarca ana ve babanın katledildiği, Dünya’da en çok öksüzü ve yetimi barındıran bir bölge göreceksiniz. Çocuğunu yitirmiş analar, işgalciler tarafından tecavüze uğramış Müslüman genç kızlar göreceksiniz. Egemen güçlerin, kendi çıkarlarını korusun diye, totaliter rejimlere mahkûm ettiği bu yerde, Linç ettirilen Devlet Başkanları göreceksiniz” mesajını verdiler

İŞTE O BİLDİRİ:

CHP olarak,

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’e ve İslam Dünyası’na yapılan ahlaksız saldırıyı lanetliyoruz. Bu alçakça provokasyon, bölgemizde tezgahlanan ilk oyun değildir.

İnsanlığın vicdanına sesleniyoruz…

Dönün ve vicdanınızla bakın buraya; sırf doğal kaynaklarını sömürmek için, işgal edilmiş topraklar göreceksiniz. İç çatışmalara sürüklenmiş ülkeler göreceksiniz. Kana ve gözyaşına mahkum edilen halklar göreceksiniz. Milyonlarca ana ve babanın katledildiği, dünyada en çok öksüzü ve yetimi barındıran bir bölge göreceksiniz. Çocuğunu yitirmiş analar,işgalciler tarafından tecavüze uğramış Müslüman genç kızlar göreceksiniz.Egemen güçlerin,kendi çıkarlarını korusun diye,totaliter rejimlere mahkum ettiği bu yerde,linç ettirilen Devlet Başkanları göreceksiniz.

Kimse unutmasın ki; buraya şiddeti eken emperyalistlerdir, sömürgecilerdir. Şiddet ekilen yerde barış yeşermesini beklemek ikiyüzlülüktür. Sömürgecilerin bakış açısına göre; Müslümanların kanı ve canı değersiz, vatanı ise ucuzdur.

Onlara işkence edebilirsin, milyonlarcasını öldürebilirsin, vatanlarını işgal edebilir, ülkelerini, inançlarına ve dinlerine hakaret edebilirsin.

Milli Kurtuluş Savaşı vermiş, mazlum Miletlerin bağımsızlık güneşi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki; Sakın bizi işbirlikçilerinizle karıştırmayın… Konuşmalarını sizden talimat alarak yapan taşeronlarınızla karıştırmayın.

Bizim için, vatanımız da, insanlarımız da inançlarımız da onurumuzda değerlidir.

Ne “Yurtta barış, dünya da barış” ilkemizden vazgeçer, ne de hakaretleriniz karşısında tepkisiz kalırız. 

Hz.Peygambere yapılan bu hakareti bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz.

Dönün ve vicdanınızla bakın buraya; sırf doğal kaynaklarını sömürmek için, işgal edilmiş topraklar göreceksiniz. İç çatışmalara sürüklenmiş ülkeler göreceksiniz. Kana ve gözyaşına mahkûm edilen halklar göreceksiniz. Milyonlarca ana ve babanın katledildiği, dünyada en çok öksüzü ve yetimi barındıran bir bölge göreceksiniz. Çocuğunu yitirmiş analar, işgalciler tarafından tecavüze uğramış Müslüman genç kızlar göreceksiniz. Egemen güçlerin, kendi çıkarlarını korusun diye, totaliter rejimlere mahkûm ettiği bu yerde, linç ettirilen Devlet Başkanları göreceksiniz. Kimse unutmasın ki; buraya şiddeti eken emperyalistlerdir, sömürgecilerdir. Şiddet ekilen yerde barış yeşermesini beklemek ikiyüzlülüktür. Sömürgecilerin bakış açısına göre; Müslümanların kanı ve canı değersiz, vatanı ise ucuzdur. 

Onlara işkence edebilirsin, milyonlarcasını öldürebilirsin, vatanlarını işgal edebilir, ülkelerini parçalayabilirsin. Kimlikleri aşağılayabilirsin, kutsallarına, inançlarına ve dinlerine hakaret edebilirsin. Milli Kurtuluş Savaşı vermiş, mazlum milletlerin bağımsızlık güneşi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki; “Sakın bizi işbirlikçilerinizle karıştırmayın… Konuşmalarını sizden talimat alarak yapan taşeronlarınızla karıştırmayın”.

Bizim için, vatanımız da, insanımız da, inançlarımız da, onurumuzda değerlidir. Ne “Yurtta Barış, Dünya da Barış” ilkemizden vazgeçer, ne de hakaretleriniz karşısında tepkisiz kalırız. 

Hz.Peygambere yapılan bu hakareti bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER