Destek istedi

Gölbaşı Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile içinde düğün salonu ve yaşlılar evinin bulunduğu 'Bahçeli Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Destek istedi
Gölbaşı Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile içinde düğün salonu ve yaşlılar evinin bulunduğu 'Bahçeli Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın oğlu Serdar Denktaş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GAYRETİN VE ALIN TERİNİN SONUCU

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, bugün açılışını gerçekleştirdikleri Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile Bahçelievler Mahallesi'ndeki Bahçeli Parkı, Bahçeli Kültür Merkezi ve Bahçeli Parkı Yaşlılar Kültür Evi'nin gayretin ve alın terinin mümtaz bir sonucu olduğunu ifade etti. Bahçeli, "Ayrıca milli davamız Kıbrıs'ın sembol ismi ve KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş'ın manevi hatırasına gösterilen hürmet ve vefanın çok anlamlı ve değerli olduğunu ifade etmeliyim" diye konuştu.

TERÖRÜ KINADI

Terör sorununa değinen Bahçeli, "Şahit olduğunuz üzere, bölücü terör saldırıları, artık eşik ve sınırları çoktan aşmıştır. Askerlerimiz, polislerimiz, korucularımız ve masum insanlarımız, arkası arkasına teröre kurban gitmektedir. Türkiye kanlı bir heyelanın tam ortasına düşmüştür. Acımasızlığın, vicdansızlığın ve vahşiliğin farklı örneklerine her gün bir yenisi eklenmektedir. Artık hakim ve savcılarımız da teröristlerin doğrudan hedefleri arasındadır. Maksat, devleti belirli bir bölgeden arındırmak ve kamu görevlilerini ayıklamaktır. Bunun için de 'tehdit-propaganda-infaz' üçgeni sürekli genişletilmektedir. Maalesef, bölücü terör örgütü, bulduğu uygun ortamda cinayetlerini gerçekleştirirken, müzakere prizmasından bakan şaşı ve şaibeli bakışlar mücadele azmini kırmakta ve yıpratmaktadır. Canımıza ve hayat hakkımıza göz koyan teröristlerle müzakere ve mütareke çağrıları iktidardan muhalefete kadar oluşan teslimiyet kuşağında hayasızca dillendirilmektedir.

Biz alçalmayan, baş veren ama baş eğmeyen bir ecdadın torunlarıyız. Kimse kalmasa da, bölücü terörle mücadele edecek kimseler bulunmasa da, emin olun tek başına Milliyetçi Hareket Partisi vardır ve ayaktadır." dedi.

DESTEK İSTEDİ

Bahçeli önümüzdeki yerel seçimlere de değinerek Gölbaşılılardan destek istedi. Bahçeli konuşmasında “Bundan sonra da söz ve karar elbette aziz milletimizin olacaktır” diyerek,
“Gölbaşı’ndaki başarı sürecinin yarım kalmaması, dürüst ve herkesi bir ve aynı gören belediyecilik anlayışının devam etmesi sizlerin tercihinizle şekillenecektir. MHP’nin mahalli idarelerdeki çalışkanlığı ve becerisi meydandadır. Kabul edilmelidir ki, iktidara giden yolun vizesi de yerel yönetimlerde gösterilen gayret ve dirayetle yakından ilgilidir.
Ben Gölbaşı’na bakınca iktidarın müjdesini görüyorum. Buradaki icraatların Türkiye’nin her yanına büyüyerek yansıyacağına inanıyorum. Ve gelecek yıl Gölbaşı’nın bir kez daha MHP’de karar kılacağını ve MHP’ye destek vereceğini şimdiden anlıyorum.
Bunun için tüm Gölbaşılı kardeşlerime şimdiden müteşekkirim” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2012, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER