Selim Akceylan'dan ittifak açıklaması

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Selim Akceylan'dan ittifak açıklaması
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.


Toplantıdan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Cumhur İttifakının ortak adayı olan MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e hayırlı olması temennisinde bulundular. 
İlçe başkanı Akceylan yaptığı açıklamada Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak bundan önceki seçimlerde nasıl çalıştılarsa bundan sonra da öyle çalışarak Cumhur İttifakının Gölbaşı'nda rekor oyla kazanmasını sağlayacaklarını söyledi.
 
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan “15 Temmuzdan sonra, 15 Temmuz ruhu ile kurulmuş bir Cumhur İttifakı söz konusudur. Cumhur İttifakı birkaç belediye başkanlığı kazanalım veya kaybedelim diye kurulmadı. Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da milletin kendi silahıyla ve askeriyle bu millete saldırı düzenleyenlerin karşısında, milletin ilerlemesine set kuranların, milletin yükselmesine engel olanların ve her türlü zillet ittifakının karşısında kurulmuş ve milletimizin kendisi tarafından kurulmuş bir ittifaktır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak seçime girdik ve Cumhurbaşkanımızı yeni sistemde Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı seçtik. Milletvekili seçimlerine de MHP ile birlikte girdik ve elhamdülillah karşımızda yer alan tüm şer odaklarına rağmen başarılı olduk. O günden bugüne de bu ittifakın ruhuna zarar verecek her türlü hal ve hareketten uzak durduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahceli Beyin takdirleri ile yerel seçimlerde de ittifak yapma kararı alındı. Uzun süredir Gölbaşı ilçemizin de bulunduğu Ankara ilçeleri için aday belirleme süreci devam ediyordu. Aday tanıtım toplantılarından bir gün önce cumhurbaşkanımızın taktirleri ile Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı adayı MHP adayı lehine sonuçlandı. Bizler de Ak Partililer olarak cumhurbaşkanımızın her türlü kararının arkasında canla başla mücadele ettiysek bugün de Allah'ın izni ile aynı mücadeleye devam edeceğiz. Gölbaşı’nın Cumhur İttifakı adayı Ramazan Şimşek beyefendi olmuştur. Allah hayırlı uğurulu etsin” dedi. 

Akceylan belediye meclis üye listelerinin ortak mı yoksa ayrı ayrı mı olacağı yönündeki sorulara ise "Bilmiyorum" yanıtını verdi. 

Akceylan son olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın bugüne kadar Gölbaşı için yaptıklarından dolayı teşekkür etti.


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise seçilmeden önce Gölbaşı halkına verdikleri sözlerin yüzde sekseninin tamamladıklarını söyledi. 


Duruay “Ben öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, il teşkilatımıza ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bize 5 yıl Gölbaşına hizmet etme fırsatı verdiler. Bize her zaman destek oldular. 5 sene içerisinde Gölbaşımızın bazı büyük sıkıntılarının giderildiği veya başlanıldığı dönem oldu. Gölbaşımız bunlardan çok daha iyi hizmerlere layıktı. Ama bu hizmetlerin gelmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkesin çok büyük katkısı oldu. 5 seneyi biz dolu dolu geçirdik. Hizmet olarak da gönül belediyiciliği olarak da çok büyük işler yaptık. Tabi iki parti arasında yapılan anlaşmalar neticesinde de Gölbaşımız MHP’deki arkadaşımız kardeşimiz olan Ramazan Şimşek ortak aday olarak karar verildi. Tabii ki üzgünüz ama kesinlikle kırgın değiliz. Biz fotoğrafın büyüğüne bakıyoruz. Fotoğrafta vatanımızın birliği, beraberliği ve bekası bizim için çok çok daha önemlidir. Dediğim gibi üzgünüm ama kesinlikle kırgın değilim çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız, teşkilatımız ve halkımızın teveccühü ile Gölbaşı'na 5 yıl hizmet etme fırsatı bulduk. Başımız dik olarak bundan önce nasıl gezdiysek bundan sonra da gezmeye devam edeceğiz. Bu 5 sene içerisinde muhakkak bize kırılan arkadaşlarımız olmuştur. Hiçbir zaman kimseyi kasıtlı olrak kırmadık. Bilerek veya bilmeyerek kırdığımız tüm arkadaşlarımızdan da  özür dilerim” dedi.


Başkan Duruay son olarak Gölbaşı halkına verdikleri sözlerin birçoğunu yerine getirdiklerini vurgulayarak “Söz verdiğimiz projelerin yüzde seksenini ya tamamladık veya altyapısını oluşturduk. Hiçbir belediye başkanı verdiği taahhütleri 5 senede bitirememiştir. Bitirme şansı da yoktur. Ama biz birçoğunu yerine getirdik” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER