Gölbaşı İYİ Parti’den İl Başkanlığına ziyaret

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Gölbaşı İYİ Parti’den İl Başkanlığına ziyaret
 İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 

İYİ Parti Kurucu üyelerinden Mahmut Aksoy’un Gölbaşı Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından Kasım ayı içerisinde göreve gelen İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk yeni yönetimi ile birlikte Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’e ziyarette bulundu.

İYİ ve doğru bir yoldayız…

Gölbaşı İlçe teşkilatı olarak yaptığı çalışmalar hakkında Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’e bilgi veren, Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, 60 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve partiye gönül vermiş isimlerle birlikte çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade ederek, “Partimiz kurulduğu günden bu yana Gölbaşı’nda İYİ Parti’ye teveccüh gün geçtikçe daha da artıyor. Her biri birinden değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aralıksız çalışıyoruz. Şuanda yönetimimiz 60 kişiden oluşuyor ama ilçemize gelip iyi dileklerini ileten vatandaşlarımızın sayısı da çok fazla. Bu bizleri mutlu ediyor ve ne kadar doğru ve İYİ bir yolda olduğumuzu da gösteriyor.

Bu kadro Gölbaşı’nın en İYİ kadrosu…

Kurucu başkanımız ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayımız Sayın Mahmut Aksoy ve Gölbaşı’nın yürekli, cesur insanları ile birlikte ülkemizin ve ilçemiz Gölbaşı’nın beklediği huzura, hizmete, doğru yönetime kavuşması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de hem Ankara’da hem Gölbaşı’nda sandıktan zaferle çıkacağız. Bizim buna inancımız tamdır. Çünkü bu kadro Gölbaşı’nın en İYİ kadrosu” dedi. 

Mahalle ve köy temsilcilikleri ile ilgili çalışmaları da ilçe olarak tamamladıklarını belirten Başkan Mehmet Öztürk, İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak 31 Mart seçimlerine hazırız, Mahmut Başkanımız ve İYİ’likte buluşmuş cesur yüreklerle birlikte başaracağız” mesajını verdi. 

Hazırlıklarımız Tamam! Mahmut Başkanı bekliyoruz

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Teşkilat Başkanı Murat Metin ise, "Tüm teşkilat olarak Mahmut başkanın adaylığının açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazırlıklarımız tamam." dedi

31 Mart’ta İYİ sonuçlar alacağız…

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, kalabalık bir ekiple ziyarete gelen İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu zamana kadar çok ilçemiz ziyaretime geldi ancak bu kadar kalabalık bir ekip ilk defa geliyor. Sizleri tebrik ediyorum ” şeklinde konuştu.

Başkan Yetkin Öztürk, Gerek Kurucu Başkan Mahmut Aksoy’un gerekse ilçe yönetiminin Gölbaşı’nda yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve çok başarılı bulduğuna vurgu yaparak, “Gölbaşı gerçekten özel ve güzel bir ilçe. Genel seçimlerde sizlerle birlikte çalışma fırsatım oldu ve ne kadar fedakârca çalıştığınıza şahit olan isimlerden biriyim. Seçimlerle ilgili olarak hem genel merkezimiz hem de il başkanlığımız olarak öz veriyle çalışıyoruz. İlçelerde olduğu gibi il başkanlığımıza gelerek, üye olmak isteyenler oluyor. Üyeliklerini yapıyoruz. Artık herkes İYİ’lerin farkında. Bizler haksızlığa uğrayanların, ötekileştirilenlerin sesi olmaya devam edeceğiz ve inanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara’da kimsenin beklemediği İYİ sonuçlar alacağız. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Gölbaşı’nı da inşallah İYİ’lerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaret seçimlere ilişkin karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER