Resim sergisi açıldı

Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Resim Sergisi açıldı.

Resim sergisi açıldı

Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Resim Sergisi açıldı.
TBMM Mustafa Necati Kültür Evi’nde açılan resim sergisi 27 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında gezilebilecek.

Resim Sergisi açılışına Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Devlet Eski Bakanı Edip Safter Gaydalı, Gölbaşı Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Duman,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Halk Eğitim Merkez Müdürü Oğuz Yücel, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü öğretmenleri, Kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkez Müdürü Oğuz Yücel,  "Sergimiz 2 ayrı kurs yerinde kursiyerlerimizin yapmış olduğu el emeği eserlerden oluşuyor. Sergimizde 60 kadar yağlı boya resim var. Sergimizin gerçekleştirmesinde bizlere destek veren TBMM Mustafa Necati Kültür Evi yetkililerine teşekkür ederim.”dedi.
Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin yapmış olduğu konuşma da, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan bu kursun ürünleri birbirinden güzel eserler olmuş. Öğretmenlerimizin ve kursiyerlerimizin ellerine sağlık. Vatandaşlarımızın sanata olan ilgisi de bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Halk Eğitim Müdürlüğü olarak resim kursları devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KAYA’NIN EŞİ KURSİYER OLDU..
MÜDÜR YARDIMCISI DUMAN’IN EŞİ USTA ÖĞRETİCİ…

Birbirinden güzel resimler ortaya çıkaran kursiyerlerin yanı sıra usta öğreticilerde ilgi odağı oldu. Emniyet Müdürü Cihangir Kaya’nın eşi Hanife Kaya da resim kursuna gelerek 1. dönemi tamamladı. Hanife Kaya, eşi Cihangir Kaya’nın desteğiyle kursa katılma fırsatı bulduğunu belirtti.

Diğer yandan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Duman’ın eşi Özlem Duman ise yıllardan beri resimle uğraşıyor. Daha önce de birkaç ayrı özel sergisi bulunan Özlem Duman Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde usta öğretici olarak görev yapıyor.  Her zaman eşi Hakan Duman’ın sanata olan ilgisinden dolayı desteğini gördüğünü belirten Özlem Duman Gölbaşı’nda resim kursuna talebin oldukça fazla olduğunu belirtip, katılmak isteyenler olursa Halk Eğitim Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.”dedi.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürü Oğuz Yücel, Kültür Evi Müdürü Feray Başaran’a teşekkür ederek, “Sayın Müdürümüz sergimizle yakından ilgilendi, bu nezih ortamda sergi açılmasında katkıları oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

www.golbasigazetesi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2012, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER