Paylaşım noktası paylaşmaya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi “Paylaşım Noktası”nda Boyalık, Dikilitaş ve İkizce Mahallelerinden gelen çocukları, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı giydirdi.

Paylaşım noktası paylaşmaya devam ediyor
Gölbaşı Belediyesi “Paylaşım Noktası”nda Boyalık, Dikilitaş ve İkizce Mahallelerinden gelen çocukları, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı giydirdi.
Gölbaşı Belediyesi’nin “Paylaşım Noktası”nda 3 mahalleden gelen çocuklar ücretsiz giydirildi. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı,  Boyalık, Dikilitaş, İkizce Mahallerinden gelen çocukları kendi elleriyle giydirdi ve onlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.
İçinde her türlü tekstil giyim ürünleri, ayakkabı, çocuk oyuncakları, çay, şeker gibi gıda maddeleri içeren Paylaşım Noktası Mağazasını açarken “Sen de gülen yüzün bir parçası ol” diye yola çıktıklarını ifade eden Başkan Odabaşı, mağazanın yoksul insanlar için bir köprü olduğunu söyledi.
KÖPRÜ GÖREVİ YAPIYOR...
93 çocuğun ücretsiz olarak giydirilmesi sırasında açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi:
“İmkanı olan vatandaşlarımız ile ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasında köprü olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. İhtiyaç sahipleri bu mağazamızda eksiklerini gideriyor.
Paylaşım Noktası Mağazamız, hayırsever vatandaşlarla yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü görevi yapıyor. Alan el veren eli görmüyor. Kullanılmayan temiz kıyafetler ve ev eşyaları mağazamızda tamirattan geçirilip yıkanıp ütülendikten sonra ihtiyaç sahiplerine veriliyor.”
Mağazaya giysi dışında, yiyecek, içecek, mobilya, beyaz eşya ve oyuncaklar bile bağışlanabileceğini hatırlatan Başkan Yakup Odabaşı, “Sosyal belediyecilik anlayışı içinde, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacında onların yanında, bu sosyal projeyi de vatandaşın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Başkan Yakup Odabaşı, çocukları giydirdikten sonra onlar ile hatıra fotoğrafı çektirirken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy da çocuklara yemek ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER