Odabaşı'na Turizm Ödülü

Gölbaşı Belediyesi’nin “Kültür Evleri Projesi” Gazi Üniversitesi tarafından ödüllendirildi

Odabaşı'na Turizm Ödülü
Gölbaşı Belediyesi’nin “Kültür Evleri Projesi” Gazi Üniversitesi tarafından ödüllendirildi
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında verilen “Ankara Turizmine Hizmet Ödülleri” sahiplerini buldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Kültür-Sanat” kategorisinde ilçeye yaptığı kültür evleri projesiyle ödül aldı.
Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Nallıhan Belediye Başkanı Ahmet Adnan Okur ve Turizm Fakültesi öğrencileri ile davetliler katıldı.
KÜLTÜR-SANAT KATEGORİSİNDE ÖDÜL
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kültür-sanat kategorisinde Gölbaşı’na yaptığı kültür evleri projesi nedeniyle ödül aldı. Ödülü Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aypek verdi.
Başkan Odabaşı ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada; Gölbaşı’nda turizme yönelik birçok çalışmalarda bulunduklarını belirterek şunları söyledi:
“Gölbaşı’nda her yıl festivaller ve Ramazan şenlikleri düzenleniyor. Turizm büromuzu 2010 yılında hizmete açtık. 3 farklı dilde Gölbaşı’mızı tanıtan broşürler hazırladık. Gölbaşı’mızı yurt dışında düzenlenen turizm fuarlarında tanıtma fırsatı bulduk. Üniversitelerimiz ile işbirliği içerisinde Gölbaşı’nı turizm yönünden daha da geliştirme yönünde çalışmalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bugün burada beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER