PARTİMİZİN RUHUNA AYKIRIYDI

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan katıldığı canlı yayın programında üstü kapalı Ramazan Şimşek’i eleştirdi.

PARTİMİZİN RUHUNA AYKIRIYDI

Kanal 5’ de yayınlanana ve Hakan Kuralay’ın hazırlayıp sunduğu ‘’Gündem Ankara’’ın bu haftaki konuğu Ak Parti Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dı.

Gündeme ilişkin konularda Kuralay’ın sorularını yanıtlayan Karaaslan Gölbaşı’nda AK Parti’nin zafer serüvenini de anlatarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları sözü yerine getirdiklerini ifade etti.

VATANDAŞIN TERCİHİ AK PARTİ OLDU

Karaaslan yapmış olduğu açıklamada 2009 yılında kaybedilen bir Belediyeyi 2014 yılında tekrar alarak sandıktan zaferle çıkmalarının kolay olmadığını dile getirerek, Fatih Duruay ile birlikte seçimi kazandıklarını ve bütün yorgunluklarının da bu zaferle bittiğini ifade etti.

 ‘2009 yılında Ak Parti Gölbaşı’nda seçimi kaybetti. Aslında Ak Parti kaybetmedi Gölbaşı kaybetti’ diyen Karaaaslan Gölbaşı’nda son 5 yıl içerisinde Gölbaşı’nı ileriye taşıyacak her hangi bir yatırımın yapılmadığını ifade etti. Karaaslan, vatandaşların Gölbaşı’nda bu eksiklikleri gördükleri için AK Parti’yi tercih ettiklerini dile getirdi.  

KAYBETMEYİ DÜŞÜNMEDİK

2014 yerel seçimlerini kazanmak için tüm Teşkilatın tek yürek odluğuna vurgu yapan Karaaslan, “İnanmak başarmanın yarısıdır düsturu ile hareket ettik. Biz inandık. Biz hep birlikte bu işe inandık Allah’ta yar ve yardımcımız oldu ve neticeye ulaştık. Çok çalıştık. Dört bir taraftan Gölbaşı’nı kuşattık. Seçimin son 3 ayında hiç uyumadık. Hiçbir zaman kaybedeceğimizi düşünmedik. Çünkü birlikten güç doğar dedik. Bir olduk, beraber olduk ve birilerinin AK Parti kazanamaz yine kaybeder dedikleri Gölbaşı’nı söke söke aldık.

AK PARTİ’Yİ KÜÇÜMSEDİLER

Gölbaşı’nda ki mevcut belediye kaybetmeyi hiç düşünmemişti. Hatta seçimlerden sonra randevular verilmiş. Ama şunu hesap etmemişler: AK Parti Türkiye’de girdiği her seçimden oylarını artırarak bugünlere kadar gelen güçlü bir parti AK Parti milletin Partisi. Ama mevcut yönetim AK Parti’yi küçümsedi. Adayımız Fatih Duruay da milletin içinden gelen bir adaydı. Bunu da hesap edemediler.

KAMUOYUNU YANLIŞ YÖNLENDİRDİ

Seçimlerden önce AK Parti’den 900 kişi istifa etti yönünde çıkan haberlere de değinen Karaaslan, “Gölbaşı’nda inanılmaz ittifaklar oldu. Bunlardan biri de budur. Asparagas haber. 900 kişi istifa etti deniliyor. O günden bugüne kadar istifa edenlerin sayısı çok küçük rakamlardı. Bu da bizden önceki ilçe başkanı arkadaşımızın kamuoyunu yanlış yönlendirmesidir. Kendisi bizim partimizi bırakıp diğer siyasi partiden gidip meclis üyesi olma hevesiydi ve bu hevesin vermiş olduğu coşkuyla bu tür haberleri piyasaya sürdü. Asılsız astarı olmayan seçimi yönlendirmeye çalışan haberdi. AK Parti ile yeniden Gölbaşı’nı kazanacağımızı fark eden çevrelerin bir oyunuydu bu. ” dedi.

PARTİMİZİN RUHUNA AYKIRIYDI

Ramazan Şimşek’le ilgili fazla konuşmak istemediğini kaydeden Karaaslan “ Bizim partimizin ruhuna zaten aykırı olan birisiymiş. Konuşmaya bile gerek yok. 2009’da da gerekli teşkilat çalışmaları yapılmadı.” dedi.

HAŞLAK BAŞARILI BİR BAŞKANDI

2004-2009 yılları arasında AK Parti’den Belediye Başkanı olan A.Nasır Haşlak ile ilgili de açıklamalarda bulunan Karaaslan, ‘Yiğidi öldür hakkını yeme’ diyerek Haşlak’ın Gölbaşı’nı Gölbaşı yapan bir belediye başkanı olduğunu dile getirdi. Nasır Haşlak’ın belediye hizmetleri noktasında Gölbaşı’nın çehresini değiştiren çalışmalar yaptığını ifade ederek başkalarının hayal edemediği çalışmaları dar bir bütçeyle yaptı” dedi.

2009’DA TEŞKİLAT ÇALIŞMADI

Bu hizmetlere rağmen 2009’da AK Pati’nin neden kaybettiğine değinen Karaaslan yine Ramazan Şimşek’i ima ederek, ‘ O dönemde de mevut ilçe başkanı vardı. 9-10 tane yönetim kurulu üyesi istifa etmişti. Piyasada değişik algılar uyandı. Yeterli çalışmalar yapılmadı. Teşkilat başkanı ve belediye başkanı arasında bir uyumsuzluk vardı. Bu bir ekip işidir. Bizim bu dönemde adayımız Fatih Duruay ile birlikte yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Hep birlikte olduk. Bunun neticesine hepimiz inandık. Ama 2009’da yeterli teşkilat çalışması yoktu” dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

2014 yerel seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ a verdikleri sözü tutuklarını ifade eden Karasalan, “Bizler Gölbaşı teşkilatı olarak çalıştık. Genel Başkanımız o ilden ile gezerken bizde uyuyamadık. Bu ruhla seçime girdik. Bu ruhun sonunda kazandık çok mutluyuz. Bizim genel başkanımıza sözümüz vardı biz sözümü tutmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.

Karaaslan Kanal 5’de yayınlanan Ankara Gündemi programında gündeme ilişkin diğer konular üzerinde de önemli açıklamalarda bulundu. 


TIKLA İZLE

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER