Ökmen adaylığını açıkladı

Ökmen Ankara İl başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Ökmen adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Örgütlenme ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ın danışmanı olarak görev yapmakta olan ve Ankara ve Gölbaşı’nın yakından tanıdığı siyasilerden Özgün Ökmen Ankara İl başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

15 Nisan da Yapılacak olan Ankara il Başkanlığı kongresinde yaptığı açıklamada Özgün Ökmen partililere ve delegelere sesledi.

Özgün Ökmen yaptığı açıklamada ; Ankara’da doğmuş ve burada yaşayan bir partili olarak Başkent’in sorunlarını birlikte yaşıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen uzun süredir bizi birbirimizden ayrıştıran bir siyasete rağmen daha mükemmel bir birlik oluşturarak Partimizi güçlendireceğimize gönülden inanıyorum.Ankara İl Başkanlığı seçimi Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak fırsatlardan ilki olmalı. Sizden doğru yaptığımızda destek, yanlış yaptığımızda uyarı bekliyor ve heyecan istiyorum. Çünkü ben halktan geliyorum. Geçmiş hizmetlerimi, gelecek çalışmalarım için referans gösteriyorum.

Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde Partimizi iktidara taşımak ana hedefimizdir. Ben şahsen İl Başkanı seçildiğimde, yerel seçimlerde bir göreve aday olmayacağım. Amacım Ankara’daki tüm ilerici ve devrimci gücü bir arada tutmak ve kardeşçe buluşturmak olacaktır.

Ankara İl Başkanlığı Örgütünün çalışma yöntemlerinde yapılması gereken değişiklikleri hızla yaparak halkta karşılığını bulan heyecanı yakalayıp, çok dinleyerek az konuşacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi küçük görmeden halkı dinleyeceğiz. Kapımız açık, gönlümüz ferah. Kendimize güveniyoruz, bizi destekleyenlere güveniyoruz ve sizinle daha da güçlenecek kadromuza güveniyoruz.

Bugünden başlayarak yapılması gerekenleri birlikte yapalım. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın mutluluğu için bizlere büyük kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bir armağanıdır. Buna sahip çıkacağız.

Ben sizlere baktığım zaman Çağdaş Cumhuriyeti, ülkeye sahip çıkmayı ve Atatürk Gençliğini görüyorum. Sizlere güveniyorum. 15 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Ankara İl Başkanlığı seçimlerinde bende adayım dedi.
Adaylığını açıklayan Ökmen'e, Gölbaşı'ndan Bayram Duman, Münür Ballı, Polat Güneşdoğmuş, Özgür Sağlam, Hasan Güler, Hürriyet Ergezer, Nuriye Atabey gibi birçok isim de destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER