GÖL-DER'den doğa yürüyüşü

Turizm Haftası nedeniyle GÖL-DER tarafından Gerder Vadisi’nde yürüyüş düzenlendi.

GÖL-DER'den doğa yürüyüşü
Turizm Haftası nedeniyle GÖL-DER tarafından Gerder Vadisi’nde yürüyüş düzenlendi.
15 Nisan 2012 Pazar günü sabah saat 08.00 de Gölbaşı altgeçit yanında Cemal Gürsel Caddesi girişinde buluşacak olan yürüyüşçüler oradan Yurtbey (Gerder) Mahallesi’ne giderek vadide yürüyecekler.
Yaklaşık 2 saat sürecek olan yürüyüşe başkentlileri davet eden Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan, “Gölbaşı,  turizmin her alanına hitap ediyor. Özellikle doğa turizmi için uygun alanlar fazladır. Gölbaşı’nın doğal güzelliklerini hep birlikte görüp tanınmasını sağlamak ve doğa ile baş başa kalıp güzel bir gün geçirmek için Başkentli hemşerilerimizle birlikte, sosyal ve siyasi yöneticilerini de ilçemize yürüyüşe davet ediyoruz. “dedi.
Yol tarifi de yapan İsa Ömercan şöyle devam etti.  “İlçemizde Cemal Gürsel Caddesi’nden 2 km. uzaklıkta olan önce Örencik Mahallesi’ni geçip,  sonra yine aynı güzergâhtan 3 km. sonra Gerder karşımıza çıkıyor. Mahalle’nin içinden geçip köy çeşmesinin yanında araçlarımızı park ettikten sonra Gerder Deresi’nin bulunduğu vadiyi takip ederek hep birlikte yürüyeceğiz. Bu güzelliklerin keşfedilmesini sağlamak amacımızın yanı sıra, insanlarımıza doğayla baş başa kalabileceği bir günde yaşatmak istiyoruz.”dedi.
Yürüyüşün yaklaşık 2 saat süreceği, yağmur yağışlı olması halinde yürüyüşün erteleneceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER