Odabaşı'nın takımı ezdi geçti...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gölbaşı Çim sahada dostluk maçı yapıldı.

Odabaşı'nın takımı ezdi geçti...

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gölbaşı Çim sahada dostluk maçı yapıldı. Dostluk maçında Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ve  Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı karşı karşıya geldi. Mavi takımın kaptanlığını Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin yaparken, Kırmızı takımın kaptanlığını ise Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptı. CHP’li Yusuf Aksakal ve Ercan Şimşek ise bu defa karşı karşı ya geldi. CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal Kaymakam Raşit Zengin’in takımında yer alırken, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek ise Başkan Yakup Odabaşı ile birlikte kırmızı takımda mücadele etti. Oldukça etkili bir futbol sergileyen ve kadrosunda Jandarma Komutanvekili Üsteğmen Mehmet Kuşça, Akalın Tesisleri Sahibi Aykut Akalın, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MHP İl Genel Meclis Üyesi Aydın Gülhan, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya gibi isimlerin yer aldığı kırmızı takım sahada adeta fırtınalar estirdi. Garnizon Komutanvekili Üsteğmen Mehmet Kuşça attığı 3 golle hattrick yaparken, sahanın en etkili ismi ise Aykut Akalın ve kırmızı takımın kalecisi İlhami Arslanoğlu oldu.

Maçın ilk dakikasında Kuşça’nın attığı golle 1-0 öne geçen kırmızı takım karşılaşma boyunca etkili bir oyun sergiledi. Kaymakam Raşit Zengin’in kaptanlığını yaptığı mavi takım ise kalesinde 6 gol görürken yalnızca rakip kalenin filelerini 2 kez havalandırabildi. Maç 6-2 kırmızı takımın üstünlüğü ile sona erdi. 

ODABAŞI PENALTIYI KAÇIRDI, KAYMAKAM AFFETMEDİ

Bayan hakemlerin de yer aldığı karşılaşmada Mavi Takım ve Kırmızı takım birer penaltı kazandı. Kırmızı takımın penaltı vuruşunu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kullandı. Odabaşı, penaltı vuruşunu gole çeviremezken, Mavi Takımın Penaltı vuruşunu kullanan Kaymakam Raşit Zengin, penalt

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER