G.Saray'da 3 yolcu 4 hancı

Fatih Terim’in raporu doğrultusunda, G.Saray'da transfer çalışmaları hız verdi.

G.Saray'da 3 yolcu 4 hancı

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından, transfer çalışmalarına başladı. Tecrübeli hoca, yönetime verdiği listede, 4 yabancısı Johan Elmander, Tomas Ujfalusi, Fernando Muslera ve Emmanuel Eboue'nin dışında kalan isimlerin uygun şartlar oluşması halinde elden çıkartılabileceğini bildirdi.

Milan Baros'la Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir teklif gelmesi halinde vedalaşacak olan Cimbom, beklentileri karşılayamayan ve aldığı 3 milyon Euro'luk yıllık ücretle dikkat çeken Albert Riera'yı da gönderecek. Riera'ya talip çıkarsa hemen satılacak. Aksi takdirde takasta kullanılacak.

31 MAYIS'A KADAR OPSİYON VAR

G.Saray yönetimi, yeni yabancı transferi yapabilmek için kadrosundaki mevcut yabancıların bir bölümüyle yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Brezilyalı oyuncu Felipe Melo için 31 Mayıs tarihine kadar Juventus ile opsiyon anlaşmaları olmasına karşın, hem yıldızın yıllık ücretini indirmemesi, hem de disiplinsiz davranışları nedeniyle, Melo ile yollarını şimdilik ayırmış gibi görünen Cimbom, ancak daha iyi bir isim bulamadığı taktirde, Pitbull'a dönüş yapabilir.

Melo da her zaman gönlünün G.Saray'dan yana olduğunu belirtirken, twitter'da "Transferde son karar G.Saray'ın" diye yazdı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER