Odabaşı kaliteli ve iyi bal üretin

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği arıcılık kursunda kursiyerlere tavsiyelerde bulundu.

Odabaşı kaliteli ve iyi bal üretin
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği arıcılık kursunda kursiyerlere tavsiyelerde bulundu.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği arıcılık kursuna katılan kursiyerlere “Kaliteli ve güzel ballar üretin” tavsiyesinde bulundu.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Belediyesi’nin Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi’nde düzenlediği ücretsiz arıcılık kursuna Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da katıldı.
Başkan Odabaşı, kursun başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı ve arıcılık hakkında bilgiler aldı. Kursiyerlere seslenen Başkan Odabaşı; “Arıcılık ülkemiz için çok önemli bir tarımsal üretimdir. Sizler de bu kursta aldığınız bilgiler sayesinde çok kaliteli ve çok güzel bal üretme imkanına kavuşmuş olacaksınız” dedi.
Toplantı sonunda Başkan Odabaşı, kursiyerlere gözleme ve ayran ikramında bulunurken, kursiyerler de Başkan Yakup Odabaşı’na kurs için Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi’ni tahsis ettikleri için teşekkür ettiler.
50 KURSİYER KATILIYOR
Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezindeki kursta 41 yıldan bu yana arıcılıkla uğraşan emekli öğretmen İhsan Say, kursiyerlere arı hastalıkları ve arı yetiştiriciliği gibi konularda teknik bilgiler veriyor. 50 kursiyerin katıldığı ve halen kayıtların devam ettiği arıcılık kursu toplam 80 saat sürecek ve kurs sonunda kursiyerlere Mili Eğitim Bakanlığı onaylı arıcılık kursu sertifikası verilecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2012, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER