VEFA ÖRNEĞİ

AK parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği dayanışma ve kaynaşma yemeğinde adeta birlik ve beraberlik rüzgarları esti

VEFA ÖRNEĞİ
HABERİN GALERİSİ
Vefa Örneği

Vefa Örneği

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN
AK parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği dayanışma ve kaynaşma yemeğinde adeta birlik ve beraberlik rüzgarları esti. Yemeğe çok sayıda partilinin katılması ilçe başkanı Osman Karaaslan ve yönetimini mutlu etti.
Göreve seçildikten sonra kısa sürede yönetimini oluşturan Karaaslan, partideki kırgınlıklar ve küskünlüklere son vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kimsenin beklemediği bir performans ortaya koyarak partililerinin bir anda gönlünde taht kuran Karaaslan, AK Parti’nin Gölbaşı’nda  birlik beraberlik içinde olduğunu önceki akşam verdiği yemekle ispatladı.
BİRLİK VE BERABERLİK RÜZGARLARI
Karaaslan  ve yönetiminin organize ettiği yemeğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, AK Parti Ankara milletvekillerinden Ülker Güzel, AK Parti İstanbul Miletvekili ve Ankara Koordinatöreü İdris Güllüce, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, İl Başkan Yardımccısı Mustafa Başer, Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Murat Bey Balta, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili, Ahmet Tunç’un yanı sıra STK temsilcilerinin ve yüzlerce partilinin katıldığı yemekte adeta birlik ve beraberlik rüzgarları esti.
AK GENÇLİK YERİNDE DURAMADI
Programda, AK,Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 2002 yılından bu zamana kadar Gölbaşı’nda yapmış olduğu çalışmaları anlatan slayt gösterisi sunumu sırasında  Gölbaşılı AK Gençler çalan müziklere alkış tutarak eşlik etti. Zaman zaman sloganlarda atan gençler slanonda adeta şenlik havası estirdi.
2014'E KİLİTLENDİK
Yemekte açılış konışmasını AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oswman Karaaslan yaptı. Konuşmasına Kutlu Doğum Haftası’nı kutlyarak başlayan Karraaslan, partiye omuz verenlere de birbir teşekkür etti. AK Parti’nin kardeşliğin partisi olduğunu söyleyen Karaaslan, “Bizler gönülleri bi insanlarız. Başka türlü de olamayız. Bugüne kadar Partimize ve gçreve geldiğimizden bugüne kadar bize destek veren büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. AK Parti hizmet için var. Bu yolda önümüze çıkan engeller bizim bahanemiz olmayacak. Bu yolda hiçbir engel tanımaycağıma söz veriyorum. Şuanda 2014 seçimlerine kilitlendik. Gençlik kollarımızla, Kadın Kollarımızla birlikte bu hedefe kilitlendik. Bunu da başaracağız” dedi.
BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL
AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpasrlsan da bir konuşma yaparak, AK Parti’nin başarısının hiç de tesadüf olmadığını ve yerel teşkilatların bu deneli başarılı ve özverili çalışmaları ile elde edilen bir sonuç olduğunu vur guladı. Alparslan, AK Parti’nin kurulması ile siyasete yeni bir soluk geldiğini belirterek, AK Parti’nin her daim güçlü bir parti olacağını ve böylede kalacağını ifade etti.
VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİ
Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce de AK gençlere hitaben bir konuşma yaptı. Ak Parti’ye hizmet edenlerin geleceğin nesillerine güzel bir gelecek bırakmak adına çaba sarf ettiğini kaydererek, “Bunu çok iyi anlamanız gerekmektedir. Bizim çabamız sizlere daha iyi bir gelecek bırakmaktır. Ben büyüklerinizden değil de sizden önümüzdeki seçimlerde bu belediyeyi 25 meclis üyesi ile birlikte almanızı bekliyorum. Bunu sizden bekliyorum” dedi. Güllüce Karaaslan’ın da düzenlediği yemek ile birlikte Vefa örneği gösterdiğini söyledi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİN TABLOSU
AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Gedikli de buradaki tablonun birlik ve beraberliğin tablousu olduğunu kaydederek, “Bu tablo güzel bir geleceğin habercidir. Görüyorum ki içimizde ki heyecan 10 yıldan bu yana devam ediyor. Ve hiç eksilmemiş. İnşallah türkiye daha güzel günler görecek” dedi.
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMADI
Yapılan konuşmaların ardından yemekte bugüne kadar Ak Parti’ye hizmet etmiş isimlere teker teker teşekkür edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
mümtaz kızıl
mümtaz kızıl - 12 yıl Önce

AK PARTİ de birlik olduğunu söyleyende buzlar eridi diyende yalan söylüyor.ne birliği kozmo politik bir ilçe üçbeş nasırcı üç beş ramazancı üçbeş osmancı,şimdi çıkıp genç osman cevap versin nasır aday olamazsa grubu istifa edermi ramazan aday olamazsa ya senin adayın olamazsa kimler gider kimler kalır.sen kimleri birleştirebilirsin bubuzdolabı görünüşün ve kabalığınla şimdilik herkez seçime kadar uyur duymaz görmez seni seçim sürecinde çok merak ediyorum kimlerle yürüyeceksin.ilçe kordinatörü iken toplantıya gelmeyip kahvehane köşelerinde okey oynardın .şimdi ışıkların sönmüyor o zaman AK PARTİ li değilmiydin şimdimi oldun.senin bu gaza gelmelerin sana nelere mal olacak genç osman göreceksin.gidip adliyede pankart açacağına m.üyelerin kura çekilirken müdahale etselerdi torbaya bakmadan çek başkan sen katlama başkan diye,terk edelim diyorlar terk ediyorsun.şikayet edelim diyorlar şikayet ediyorsun.sen kendi iradenle iş yapamıyorsun klavuzuna dikkat et yoksa sonun felaket demedi deme gen

murat yılmaz
murat yılmaz - 12 yıl Önce

birlik beraberlik yemeği kulağa hoş geliyor ama hangi birlik.1.nasır topcu birliğimi 2.ramazan havacı birliğimi 3.genç osman denizci birliğimi bunlar ayrımcılaştırılmış ama görüntüde birlikmiş gibi görünen doğan görünümlü şahinler.şimdi ben yazıyım onlara sorun yalanlasınlar.birlikciler iç haketmeden gelen şimşek başkanken ilçeyi yıkmak için toplantılar yapan osman başkan gölbaşında kmsenin tanımadığı bir isim ilçe başkanı niye il başkanının dostu kü 7 sini kullandığı arkadaşıı ilçe başkanı oldu.varan 2 ilçe kordinatörü iken ilçedeki görevine bile gelmeyen ilçe başkanı olunca çıkmıyor şimdilik bu kadar devam edecem açıklamaltıma

SIRADAKİ HABER