Hemşire cinayeti canlı yayında ağlayarak anlattı - Video

Türkiye'nin konuştuğu doktor cinayetinin tanığı hemşire Sevtap Göğebakan canlı yayında olanları anlattı.

Hemşire cinayeti canlı yayında ağlayarak anlattı - Video

Gaziantep'te meydana gelen ve doktor Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından öldürüldüğü haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Doktorlara şiddete varan tepkiler cinayet noktasına ulaşınca, harekete geçen doktorlar CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in programında içlerini döktüler.

HEMŞİRE O ANLARI ANLATTI

Programa telefonla bağlanan hemşire Sevtap Göğebakan doktor Ersin Arslan'ın öldürüldüğü cinayet anını anlatırken hüngür hüngür ağladı.

Dedesinin tedavi sürecinde ölmesi üzerine bir hasta yakınının tedaviyi üstlenen doktoru öldürmesine tanık olan hemşire Göğebakan olayı anlatmakta büyük güçlük yaşadı. Ağlamaktan konuşamayan Göğebakan, öldürülen doktorun çok değerli bir tıp adamı olduğunu söyledi. Sevtap Göğebakan, hasta yakınının cinayeti 'dedesinin intikamını almak' için işlediğini belirtti.

MANYAK MI BU İNSANLAR?

CNN Türk'te ekrana gelen 5N1K programının moderatörü Cüneyt Özdemir ise konuğunun gözyaşları içinde cinayeti anlattığı anlarda şaşkınlığını gizleyemezken 'Manyak mı bu insanlar neyin intikamını alacaklar bu şekilde' demekten kendini alamadı.

İŞTE O ANLAR!..

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER