Odabaşı günlüğü

Gölbaşı'nda neler oluyor...Belediye Başkanı neler yapıyor?

Odabaşı günlüğü

Kuşlara Yuva Yapıldı 

Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı'nda yaşayan kuşlar için yuva yapıldı.Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptığı açıklamada, Mogan ve Eymir Göllerinin, 201 çeşit kuş türüne ev sahipliği yaptığını belirtti.

Odabaşı, belediye olarak bu doğal yaşamı zenginleştirmek adına çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, sahil parkımıza yaptırdığımız 4 katlı ve 12 odalı kuş yuvasını gerekirse başka bölgelerde de yapacağız'' dedi.

Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında ''Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması'' düzenlendi. ' 'Doğal Yaşam'' konulu fotoğraf yarışmasında, Mogan ve Eymir Gölleri başta olmak üzere ilçenin değişik bölgelerinden çekilen fotoğraflar yarışmaya katılabilecek. Yarışma gazeteciler ve amatör fotoğrafçılar olarak iki kategoride yapılacak.

Yarın başlayacak Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışması, 15 Haziran 2012 tarihinde sona erecek. Yarışmada dereceye girenlere fotoğraf makinesi ve para ödülü verilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili açıklamasında, amaçlarının Gölbaşı'nın değerlerini en iyi şekilde tanıtmak olduğunu belirterek, 22 Haziran'da bu nedenle bir şenlik düzenlediklerinin bildirdi.

İlçenin tanıtılması açısından bir takım etkinlikler düzenlediklerini, fotoğraf yarışmasını da bu kapsamda yaptıklarının kaydeden Odabaşı, ''Burada hem gazetecilerimizi, hem de amatör fotoğraf çeken vatandaşlarımızın dikkatini Gölbaşı'na çekmek, turizm kenti dediğimiz, doğal yaşam alanlarının çok olduğu ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon yapıldı. Bu yarışmaya fotoğraf çekmeyi seven herkesi davet ediyorum. Gazeteciler için ayrı, amatör fotoğraf çekenler için ayrı olmak üzere iki kategoride değerlendirme yapılacaktır'' dedi.

“Biz sizlerle varız”

Mahalle muhtarları ile yemekli sohbet toplantılarına devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Konya yolu üzerindeki mahalle muhtarlarını konuk etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Konya yolu üzerinde yer alan mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.
Gölbaşı Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde muhtarlar ile buluşan Başkan Odabaşı’na muhtarlar teşekkür ederek “Gölbaşılı muhtarlara ilk defa bir belediye başkanı bu kadar çok değer verdi, ilginiz bizleri gururlandırdı” dediler. Muhtarlar, “Aslında bizlere bu kadar önem veren, her zaman yanımızda olan ve istediğimiz zaman her derdimize koşan bir belediye başkanının her zaman yanında olmamız gerekir. Gölbaşı Belediyesi biz muhtarlara her zaman ilgi ve alakayı eksiksiz gösteriyor” diye konuştular.
MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada “Sizler olmasanız bizler olmayız. Biz sizlerle beraber bir aileyiz. Sizlerin sayesinde varız” diyerek muhtarlara teşekkür etti. Başkan Odabaşı ayrıca mahallelerin hizmet noktasında eksiklerinin tespit edilerek 2012 yılı programı çerçevesinde yapılacağını açıkladı.
Belediye Başkanı Yakup Odabaşı daha sonra konuklarına yemek ikram etti ve her mahalle muhtarının da tek tek sorunlarını dinledi.

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2012, 14:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
gölbaşılı
gölbaşılı - 12 yıl Önce

her işimiz bitti artık sıra kuş beslemeye geldi belediyenin kendi işlerini de başkalarımı yapacak söyleyeceklerim bundan ibaret

SIRADAKİ HABER