MÜNÜR BALLI TERS KÖŞE YAPTI

Münür Ballı 2014 yerel seçimleri için Gölbaşı’ndan aday adayı olacağı beklenirken ters köşe yaparak herkesi şaşırttı.

MÜNÜR BALLI TERS KÖŞE YAPTI

Gölbaşı’nda yaptığı başarılı çalışmalarla ön plana çıkan Münür Ballı, Ankara’nın en önemli ilçesi olan Çankaya’dan Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı.

Münür Ballı 2014 yerel seçimleri için Gölbaşı’ndan aday adayı olacağı beklenirken ters köşe yaparak herkesi şaşırttı. Ballı; Çankaya’dan Belediye Başkan Aday Adayı olmak için kamudaki görevinden istifa etti ve adaylığı için tüm hazırlıkların tam olduğunu belirtti.

ANKARA’YA HİZMET ETMEYE TALİBİZ

Ballı;  AK Parti Çankaya Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat edeceğini belirterek, çalışmalar için bütün hazırlıkları yaptığını söyledi. Çankaya Belediye Başkan Aday Adaylığına talip olan Münür Ballı gazetemize yaptığı açıklamada şunları belirtti; ‘’Biz Ankaralıyız, Ankara’ya hizmet etmeye talibiz. Dolayısıyla bize yöneltilecek talepler doğrultusunda Ankara’nın önemli bir ilçesi olan Çankaya’nın, hizmet noktasında geri kalmış bir kent olması nedeniyle Çankaya ile ilgili şahsımız adına oluşan bu öngörüyü değerlendirmek bizim için onur ve şereftir. Çankayalıları ve Çankaya’ya bağlı mahalleleri kucaklayarak onlara hizmet etme yarışında bulunmak her bireye nasip olmaz. Bunu düşünerek, Çankaya’yı sığ belediyecilikten kurtarıp, AK Partinin yerel yönetimlerindeki başarısını Çankayalılarla buluşturacağız. Biz inandık sıra Çankayalılarda.’’

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2013, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER