BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BAKIN KİM ADAY

AK Parti’den 2009 yılında meclis üyesi seçilen ve vasatın üstüne çıkamayan Hacer Varlık bu kez de AK Parti’den belediye başkan aday adayı olarak karşımıza çıktı. Yerel seçimlere az bir zaman kala belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları kendilerini bir bir göstermeye başlarken, meclisin tek bayan üyesi Hacer Varlık, Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı oldu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BAKIN KİM ADAY
 KADINLARA YÖNELİK NE YAPTI?

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin 4,5 yıldır üyesi olan Hacer Varlık görev süresi boyunca vasat bir rol sergilerken, meclis üyeliği görevi boyunca meclise hangi önerileri sunduğu, Gölbaşı halkını savunmak için neler yaptığı, meclisteki tek kadın üye olarak kadınlar için ne gibi faaliyetlerde bulunduğu, halkına ne gibi hizmetler sunduğu ise tartışma konusu…

 4,5 YILDA SIFIR PERFORMANS

Hacer Varlık mecliste aktif rol oynamazken, Belediye Başkan Aday Adayı olarak Gölbaşı halkına ne tür vaatlerde bulunabileceği merak konusu. Meclisteki görevi boyunca iyi bir performans sergileyemeyen  Hacer Varlık’ın 4,5 yıllık meclis üyeliği görevi göz önüne alındığında Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na ne kadar uygun bir aday olduğu ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER