Odabaşı akşam saatlerinde esnafları ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı meclis üyeleri ile birlikte akşam saatlerinde çıktığı ziyaret turunda esnaflarla sohbet edip, bayramlarını kutladı.

Odabaşı akşam saatlerinde esnafları ziyaret etti.
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı meclis üyeleri ile birlikte akşam saatlerinde çıktığı ziyaret turunda esnaflarla sohbet edip, bayramlarını kutladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hem sorunlarını dinledi, hem de Kurban Bayramını kutladı.

Esnaflar Başkan Odabaşı’na teşekkür ederken, Odabaşı da, Gölbaşı esnafı ile el ele sorunları aştıklarını belirtti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı esnaflarla sohbetinin ardından bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti ve ikram edilen çayı içti. Burada da dert dinleyip sohbet eden Başkan Odabaşı, zaman zaman çıktığı ziyaret trafiğinin yararlı olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nda değişimi sağlayacak projelere devam ederken vatandaşların sorunlarının da takipçisi olduklarını belirterek, ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşlarla yüz yüze gelip sorunları dinlemek ve bunları çözmek olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER