Kavgaya ramak kala...

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Zabıta ve seyyar satıcı arasındaki tartışmaya müdahale etti.

Kavgaya ramak kala...
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Cumhuriyet Caddesi üzerinde Ceğhe Sağlıklaştırma Projesi'nin süren çalışmalarını yerinde inceledi. Cemal Gürsel Caddesi'nde ki esnafları teker teker gezerek görüşlerini alan Odabaşı tam bu esnada Gölbaşı Zabıta ekipleri ve bir seyyar satıcı arasında çıkan tartışmaya da tanıklık etti. 

Tezgahı kaldırılınca sinirlendi..
Gölbaşı Zabıta ekipleri Gölbaşı'nda seyyar satıcıların önüne geçmek için yaptığı çalışmalar çerçevesinde Cemal Gürsel Caddesi' üzerinde seyyar satıcılık yapan şahsa izin vermedi. Seyyar satıcı tezgahının kaldırılmasına sinirlenince ortam bir anda gerildi. Gölbaşı Zabıta ekipleri yasalar çerçevesinde yapılan satışın uygun olmadığını dile getirse de seyyar satıcıyı sakinleştirmek pekde mümkün olmadı. 
TATLI DİL...
Durumu gören Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise hemen tartışmaya müdahale ederek seyyar satıcıyı sakinleştirdi. Başkan Odabaşı seyyar satıcıya yapılan uygulamalar hakkında bilgi vererek bu tür satışların Semt Pazarı'nda yapılması gerektiğini söyledi. Kısa süreli tartışma Başkan Odabaşı'nın da müdahalesi sonucunda tatlıya bağlandı. 


Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER