İçi içine sığmadı....

Gölbaşı'nın en muhalif isimlerinden CHP'li Aksakal'ın içi içine sığmadı...

İçi içine sığmadı....
 
Haber: Çiğdem Şirin...


Gölbaşı'nın en muhalif isimlerinden CHP'li Aksakal'ın, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek'in seçim bürosunun açılışı ve adaylığının açıklanışı ile ilgili düzenlenen programda yaşadığı sevinç görülmeye değerdi. 

Gölbaşı'nda seçim startını erken veren CHP çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken CHP'li Ercan Şimşek'in seçim bürosu açılışı ve adaylık açıklması ile ilgili düzenlenen program nedeniyle toplanan kalabalık Aksakal'ın da göğsünü kabarttı. 500'e yakın aracın kuyruklar oluşturduğu seçim turunda kalabalığı gören Aksakal kimi zaan aracından inerek bu coşkuya alkış tutarak eşlik etti. 

BEN DEĞİL BİZ VAR...
Aksakal konvoy boyunca hem nizamı sağlamak için çaba sarf etti hem de bu coşkunun tadını çıkarmaya çalıştı. Aksakal programın ardından yaptığı açıklamasında, "Bugünki program CHP'nin birlik bütünlük içerisinde tek vücut olarak Gölbaşı'nda yerel seçimlere  en güçlü parti olarak gireceğinin bir göstergesiydi" diyerek, "Ben değil biz mantığının ortaya koyulduğu bir etkinlikti. içerisinde Gölbaşı sevgisi olan partili partisiz birçok insan oradaydı. Gelenlere ve gelecek olan herkese sevgiyle yaklaşacağımızın bir göstergesiydi. Katılan alana gelen yüreği Gölbaşı için atan herkesi kutluyor, sonsuz saygılarımı sunuyorum" dedi. 





Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil akyüz
halil akyüz - 10 yıl Önce

chp nin alacağı oy 7-10000 arası olur 3, parti olur

SIRADAKİ HABER