Şimşek'tan Odabaşı'na nezaket ziyareti

CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Şimşek'tan Odabaşı'na nezaket ziyareti
 CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na nezaket ziyaretinde bulunurken, yerel seçimler için iyi dileklerde bulundu. İki isimde Gölbaşı'nın kazanması ve daha iyi yarınlara ulaşması adına çaba sarf ettiklerini belirterek, "seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan Gölbaşı olsun' dediler. 

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın MHP Belediye Başkan Adaylığını tebrik eden Ercan Şimşek “Gölbaşı’na çakılan bir çivi için dahi herkese teşekkür etmemiz gerekiyor, biz bunun bilincindeyiz ve bu işlerin de kolay olmadığını da biliyoruz. Mutlaka eleştiriler yaklaşımlarda olacaktır, bunlar da projelerimizi iyi anlatabilmek için olacaktır. Burada önemli olan bizim insanlara örnek olabilmemizdir. Umarım Gölbaşı için hayırlı bir seçim süreci olur. Bu demokratik yarışta Gölbaşı’da, siyasilerde, herkes bu konuda üzerine düşeni yapar.” dedi.

HAYIRLI OLANI VATANDAŞ SEÇECEK

Yerel seçimlerde Ercan Şimşek’e başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise şu ifadeleri kullandı: Geçen seçim de olduğu gibi bu seçimde de güzel ve onurlu geçmesini diliyorum. Ercan Bey kardeşimiz de Gölbaşı’nda sevdiğimiz bir arkadaşımız. İnşallah bu seçimlerde güzel geçer. Gölbaşımıza hizmet eden, hayırlı olanı vatandaşımız seçecektir, tercih onlarındır. İnsanları ayrıştırmadan, bölmeden, farklılaştırmadan güzel bir seçim süreci yaşarız.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2013, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER