Murat Keser MHP'den meclise aday oldu

Gölbaşı'nda genç bir isim daha siyasete atılıyor.

Murat Keser MHP'den meclise aday oldu
 2014 Yerel seçim heyacanı devam ederken partililerde hareketli günler yaşanıyor. Gölbaşı'na hizmet etmek için kolları sıvayan isimler inandıkları ve destek verdikleri partilerde görev yapmak için siyasete atılıyor. Tepeyurtlu ve Gölbaşı'nda esnaflık yapan genç isimlerden Murat Keser MHP'den meclis üyeliğine aday oldu. 



MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı'na kalabalık bir grupla gelen Keser, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy'a meclis üyeliği dosyasını teslim ederek, 'Göreve ben de talibim' dedi. 

Kendisine destek veren yakınları ve dostları ile MHP İlçe Teşkilatının kapısını çalan Murat Keser, genç düşüncelerin siyasette yerini alması gerektiğine vurgu yaparak, Gölbaşı ve Gölbaşı halkı için elini taşın altına koyacağını ve hizmet etmek, Gölbaşı'nı MHP ile birlikte daha iyi yerlere taşımak adına meclis üyeliğine aday olduğunu dile getirdi. 

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy da Murat Keser'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Gençlerin siyasette yer alması bizleri memnun ediyor. Gençler ülkemizin geleceğidir. Onların fikirleri, düşünceleri her daim bizlere güç vermiştir. Ülkemizi ve ilçemizi yarınlara taşıyacak olan gençlerimizi siyasette gördükçe gurur duyuyoruz. Genç kardeşimize de çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER