Hürriyet Ergezer'den bayram mesajı

İş insanı ve Gölbaşı Belediyesi eski Meclis Üyesi Hürriyet Ergezer Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı

Hürriyet Ergezer'den bayram mesajı

Hürriyet Ergezer mesajında, Kurban Bayramı’nın bir ibadet ve Allah’a yakınlaşmak için bir vesile olduğunu dile getirerek “Kurban Bayramı özünde büyük bir teslimiyeti ifade eden önemli bir ibadettir. Gölbaşılı vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Hakk’a yakınlaşmaya vesile olan Kurban Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Bayramların ruhunda kardeşlik, birlik ve beraberlik bulunduğunu paylaşan Hürriyet Ergezer, mesajında “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Umuyoruz ki bayramda dargınlar barışsın, ayrılanlar kavuşsun, kimsesizler, yetimler, öksüzler ve yaşlılar görülüp gözetilsin” ifadelerinde bulundu.

Hürriyet Ergezer, ayrıca vatan için canını feda eden kahraman şehitleri rahmet ile yâd ederek, şehit aile ve yakınları ile gaziler ve ailelerinin de Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mesajının sonunda kurban kesiminin ehil kişilerce yapılmasının olumsuzlukları önleyeceğine dikkat çeken Ergezer, sürücülere de seslenerek dikkatli olmaları ve kurallara uymaları ricasında bulundu

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2022, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER