Furkan Alp'ten bayram mesajı

Gölbaşı’nın genç esnaflarından Furkan Alp, Gölbaşılılar başta olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı

Furkan Alp'ten bayram mesajı

Gölbaşı’nda hafriyat nakliyat işi yapan genç iş insanı Furkan Alp Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlandı.

Kurban Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan  Furkan Alp, “Barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 Furkan Alp mesajına şöyle devam etti: “Ülkemizde son günlerde yaşanılan sıkıntılı günler ve huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramının ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın başta Gölbaşılı vatandaşlarımız olmak üzere İslam âlemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER