Başkan Şimşek sanayi esnafını ziyaret etti

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Sanayi Sitesi'ndeki her bir esnafımızın çalışma alanını ziyaret  ederek, ustalarla çay içip sohbet etti.

Başkan Şimşek sanayi esnafını ziyaret etti

Ziyaretten dolayı sanayi sitesi çalışanları başkanımıza teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti. Esnaflarla sohbet eden Başkan Şimşek, yaz tatilinde sanayide çalışan gençlere de ara elemanın ülkemizde artık çok önemli olduğunu, hem okuyup hem çalışmalarının onlara katkı sağladığını belirterek onları takdir etti. Başkanımız Ramazan Şimşek, hiç sigara içmediğini belirterek bu konuda da uyarılarda bulundu. 

Gölbaşı'nın emektar ustaları 

Başkan Şimşek sözlerine, "Gölbaşı’nın ustaları burada yetişen ustalar. Bizim Gölbaşı Sanayi Sitesi’ndeki emektar, tecrübeli ustalarımız okul gibidir. Eskiden beri tanırım ben buradaki ustalarımızı, ustalarımızın eleman yetiştirmesi çok önemli. Sanayimizi de buradaki esnafımızla beraber güzelleştirmeye devam edeceğiz. Biz zaten başlıca, ana unsur olarak Gölbaşı sanayi esnafımızla  çalışıyoruz. Gölbaşılı esnafımızın kazanması bizi mutlu ediyor. Ustalarımızın ellerine, emeklerine sağlık." şeklinde devam etti.

Girdiği bir garajda Neşet Ertaş çalması üzerine Başkan Şimşek, biraz dinleyelim dedikten sonra,  "Ustamız, halk ozanımız, işte bu alanların sanatçısı, Allah rahmet eylesin" sözleriyle Neşet Ertaş'ı da andı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sanayi sitesindeki bütün esnafları dolaştıktan sonra esnaflarla beraber menemen yiyerek ziyareti tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER