Başkan Şimşek biçerdövere bindi tahılları biçti

Gölbaşı Belediyesi’nin hibe olarak çiftçilere dağıttığı tohumlar toprakla buluştu. Yaz ayının gelmesiyle olgunlaşan ekinler hasat edilmeye başladı. Kaynak: Başkan Şimşek biçerdövere bindi tahılları biçti

Başkan Şimşek biçerdövere bindi tahılları biçti

Sosyal ve üreten belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve her zaman üreticinin yanında yer alan Gölbaşı Belediyesi; tarımsal üretimi desteklemek, çiftçilere örnek olmak ve ilçenin tarımsal potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla geçtiğimiz yıl önemli bir projeyi hayata geçirmiş, çiftçilere yüzde 75 hibe ile buğday tohumu dağıtmıştı.

BİÇERDÖVERE BİNDİ TAHILLARI BİÇTİ

Gölbaşı Belediyesi’nin hibe olarak çiftçilere dağıttığı tohumlar toprakla buluştu. Yaz ayının gelmesiyle olgunlaşan ekinler hasat edilmeye başladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi’nin verdiği tohum desteğinden yararlanan Velihimmetlili çiftçi Mustafa Yiğit’in tarlasında biçerdövere binerek tahılları biçti.

ÇİFTÇİYE DESTEK DEVAM EDECEK

Tarım ve üretimin önemine dikkati çeken Başkan Ramazan Şimşek, 475 çiftçiye tohum desteği verildiğini kaydederek, ekilen tohumların mahsul  olarak alındığını ve bu yaz tarlalardaki verimin yüksek olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Çiftiye desteklerin artarak devam edeceğini kaydeden Şimşek, 2022  Ekim ayında yine çiftçilere buğday desteği verileceği söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER