Halkın Bayramı olacak...

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek (GÖL-DER) Başkanı İsa Ömercan, Cumhuriyet Bayramı’nın 89. yılını kutladı.

Halkın Bayramı olacak...
 Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek (GÖL-DER) Başkanı İsa Ömercan, Cumhuriyet Bayramı’nın 89. yılını kutladı. Halkın Cumhuriyet Bayramı’nı çoşkulu bir şekilde kutlayacağını belirterek, “İlçemizdeki dinamikler  Milli Bayramlar için ortak program yapmalıdır.”dedi.

        Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının başta vatandaşlar olmak üzere,  Belediye, Siyasi Parti Teşkilatları, Sivil Toplum Dernekleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlıklar gibi dinamiklerinin bir araya gelmesiyle oluşacak program çerçevesinde kutlama yapılması için fırsatlar doğurduğunun ifade eden Ömercan, "İlçemizde de bundan böyle böyle organizasyonları diğer milli bayramlarımız için de  gerçekleştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

    Mesajında  "Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 89. yılında yaşanan tartışmalar, Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarını daha da anlamlandıracak  ve halkımızın daha  bilinçli bir şekilde kutlamalara katılacağına  inanmaktayım"  diyen İsa Ömercan, "Halkımızın sahip çıktığı değerler hiçbir zaman yıkılmayacaktır.   Kutlu Bayramımızın ebedi kalması için halkımızın da,  bu değerlere sahip çıkmasını temenni ediyorum.

                        

 “Bağımsızlığını kazanma uğruna 7 düvele karşı mücadele vererek,    dünyaya örnek olan  bir zaferle çıkan Türk milleti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız bir  ulus devlet  olmayı başarmıştır. Türk Milleti  küllerinden yeniden doğmuştur.

  Bu bilinç ve sevgiyle Türk Milletine kimliğini ve bağımsızlığını kazandıran,  Akıl çağının yolunu açan,   Büyük Önder  Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere,  Cumhuriyetin kuruluşunu gerçekleştirenleri, bu uğurda canlarını feda edenleri,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni korumak için şehit ve gazi olan kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2012, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER