Gölbaşı'nda Şimşek'ler çaktı...

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek'in adaylık açıklaması adeta gövde gösterisine dönüştü.

Gölbaşı'nda Şimşek'ler çaktı...
HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN.... 

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için start veren ve adaylığı açıklanan Ercan Şimşek partililerle birlikte Gölbaşı'nda adeta gövde gösterisi yaptı.

Gölbaşı'nda genç,dinamik ve sevilen bir isim olan Ercan Şimşek seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, İl ve ilçe yöneticilerinin yansı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışında CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek ilçe halkından destek istedi.



Seçim bürosu açılışı öncesinde Fabrika Caddesi üzerinde toplanan CHP'liler konvoy eşliğinde Gölbaşı'nda seçim turu yaptı. 500'e yakın aracın yer aldığı konvoy eşliğinde seçim otobüsünden halkı selamlayan Ercan Şimşek'e ilgi de yoğun oldu. 

Konvoyun ardından Karanfil Caddesi üzerindeki seçim bürosunun da açılışının yapıldığı programda Ercan Şimşek '2014 Mart ayında yapılacak olan seçimlerin ardından  halkın da katılımıyla hepbirlikte Gölbaşı'nı yöneteceğiz' diyerek Gölbaşı halkından destek istedi. 

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
SAat 12.30 sularında fabrika caddesi üzerinde toplanan CHP'liler Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek'e destek vermek için birlik oldu. El ele, kol kola 'Biriz Beraberiz' mesajları veren CHP'lilerin heyecanları ise gözlerinden okundu. 2014 Yerel seçimlerinde Gölbaşı'nda iktidara gelebilmek için bir olan CHP'liler topladıkları kalabalıkla adeta Şimşek'in rakiplerine gözdağı verdi. 500' e yakın aracın yer aldığı konvoy nedeniyle kilometrelerce kuyruk oluştu. 

ARAÇLAR ŞİMŞEK'LE RENKLENDİ
Ercan Şimşek'in adaylığının açıklanması nedenyile düzenlenen programda konvoya katılan CHP'lier araçlarını CHP'li bayraklar ve Ercan Şimşek'in afişleri ile süsledi. Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi A.Adayları da plakalarında isimlerinin yazılı bulunduğu araçlarla konvoya ayrı bir renk kattı. 

ŞİMŞEK HALKI SELAMLADI

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, arkasındaki 500 araçlık konvoy eşliğinde Gölbaşı caddelerinde seçim otobüsü ile tur atarak halkı selamladı. Şimşek'e bazı vatandaşlar balkonlarından ve pencerelerinden el sallayarak destek verirken, esnaflarda alkış tutarak karşılık verdi. Şimşek eşi Oya Şimşek ve CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak ile birlikte seçim otobüsünden tek tek halkı selamladı. 

DARGINLIKLAR, KÜSKÜNLÜKLER UNUTULDU

CHP'nin Gölbaşı'nda yapmış olduğu seçim turunda en dikkat çeken ayrıntı ise dargınlık ve küskünlüklerin unutulması oldu. CHP içerisinde yaşanan çatışmaların bittiği sinyallerinin verildiği seçim turunda birçok isim CHP'nin adayı Ercan Şimşek'in etrafında birleşti. CHP'nin muhalif ismi olarak bilinen Bayram Duman aracını Şimşek'in afişleri ve CHP bayrakları ile süslerken, Hüseyin Çakmak, eski Başkan Erdal Eren, CHP Belediye başkan A.Adayı Cemal Kaman, CHP'li Özgün Ökmen ve birçok isim  programda en ön sıralarda yer alarak CHP'ne ve Şimşek'e destek verdi. Ayrıca birçok STK temsilcisi ve muhtarda seçim bürosunun açılışına katılarak Şimşek'e hayırlı olsun temenisinde bulundu.

BU ZAFER GÖLBAŞI'NIN ZAFERİ OLACAK

Gölbaşı'nda yaklaşık 1 saat süren konvoyun ardından CHP'liler Karanfil Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışına katıldı. Seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak, Ercan Şimşek'e Belediye Başkanlığını armağan etmek için hepberaber çalışacaklarını dile getirerek, "Bugünden itibaren zafere doğru hepbirlikte yürüyeceğiz ve bu zafer Gölbaşı'nın zaferi olacak. 31 Mart'ta kimseye söz vermeyin. Çünkü 31 Mart'ta bu coşkunun daha fazlasını belediye binası önünde yapacağız" dedi.  

CHP ANKARA'YI YÖNETMEYE HAZIRDIR

Ümit Atak'ın konuşmasının ardınan seçim otobüsünden Gölbaşı halkına seslenen CHP İl Başkanı Zeki Alçın yerel seçim sürecinde Ankara halkını refaha çıkarabilmek için yola çıkaracakları adayları açıklamaya ilk kez Gölbaşı'ndan başladıklarını ifade ederek, "CHP,  Büyükşehir Belediyesi ve 25 ilçesiyle Ankara'yı yönetmeye hazırdır." şeklinde konuştu. 

SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek ise kendisine bu görevi layık gören CHP yönetimine ve CHP'ne gönül vermiş herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında 'Dün olduğu gibi bugünde İstanbul'u Ankara'yı, Gölbaşı'nı halkın yöneteceği belediye haline sizler getireceksiniz' diyerek, "İşte bu inançla çıktığımız bu yolda Gölbaşı'nı hak ettiği noktaya getirmek için, ilerlerken bir aşamayı daha geride bıraktık. ben CHP tarafından Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. kuşkusuz bugün bu noktada olmamızı sağlayan her aşamada gerek ilçe başkanlığım gerek meclis üyeliği sırasında bana destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine Gölbaşı'nda yükselen bu sese kulak veren iyi okuyan ve şahsımı Gölbaşı Belediye Başkanlığı ile onurlandıran yöneticilerimize de sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

GELECEĞİN GÖLBAŞI'SI SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR

Şimşek; güçlenen yerel yönetimlerde artık insanlar yaşadıkları yerlerle ilgili alınan kararlarda söz sahibi olmak istedğine vurgu yaparak, "İşte bizim yönetimdeki çıkış noktamız budur. yani geleceğin Gölbaşı'sı sizleri eseri olacaktır. hepinizin de bildiği Gölbaşı'nın birçok mahallesine kültürevi adı altında inşaa edilmiş yapılar var. yapanlara çok teşekkür ediyoruz ellerine sağlık. Ama içleri boş. işte onların içini bizler dolduracağız. Engellilerle, STKlarla, mahalle meclisleri ile dolduracağız. kurulacak olan mahalle meclisleri ile muhtarlardan, mahalle sakinlerinden alınan kararlar, ihtiyaçlar direk belediye meclsinini gündem maddesi olacaktır. ben size bunun sözünü veriyorum" dedi. 

ÇEVREYİ RANTA EZDİRMEYECEĞİZ

Gölbaşı'nın sorunlarının çok olduğunun altını çizen Şimşek, "İmarı ile, ikiye bölünmüşlüğü ile işsizliği, ulaşımı ile ilgili göllerle, mahallerle ilgili projelerimizi hazırlıyoruz ve projelerimizi yeri ve zamanı geldikçe sizlere sunacağız. Hazırlayacağımız projelerde 5 tane kriteri gözönünde bulunduracağız. 1. Gölbaşı halkını etkin kılacağız. 2. çocuklarun kadınların ve engellilerin sorunlarını çözeceğimiz projelerde pozitif ayrımcılık uygulayacağız. 3. Çevreyi ranta ezdirmeyeceğiz. 4. sorunlar Gölbaşı'nın yetkisini açıyor diyerek bu sorunarla kayıtsız kalmayacağız. 5. Bundan sonra Gölbaşı'nda gölbaşılı olmaktan daha fazla gurur duymanızı sağlayacağız. biz bu kriterlerimizi yerine getirdiğimizde gece demeden gündüz demeden bu projelermizi halkımıza anlattığımızda bakın sandıkta neler olacak. Biz kendimize güveniyoruz çünkü halkımıza inanıyoruz. Yürüyüşümüze projelermizle devam ediyor ve hizmet için geliyoruz" dedi. 

GÖLBAŞI SENİNLE GURUR DUYUYOR

Yapılan konuşmların ardından programa katılanlar ile birlikte seçim bürosunun açılışı yapıldı. CHP'ne gönül vermiş partililer ve vetandaşlarda Şimşek'e 'Gölbaşı seninle gurur duyuyor' slogonları ile destek verdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER