Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu kimdir? Nerelidir? Görev yerleri...

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan İller İdaresi genel müdürlüğü genel müdür yardımcılığına atanırken, Hukuk hizmetler genel müdürlüğü hukuk müşaviri olan Erol Rüstemoğlu Gölbaşı kaymakamlığına atandı.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu kimdir? Nerelidir? Görev yerleri...

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, 329 ilçenin kaymakamının görev yerleri değiştirilirken Ankara'da 4 ilçenin kaymakam ve 1 vali yardımcısının yeri değişti.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan İller İdaresi genel müdürlüğü genel müdür yardımcılığına atanırken, Hukuk hizmetler genel müdürlüğü hukuk müşaviri olan Erol Rüstemoğlu Gölbaşı kaymakamlığına atandı.

EROL RÜSTEMOĞLU KİMDİR? NERELİDİR? GÖREV YERLERİ:

Gölbaşı Kaymakamı olarak atanan Erol Rüstemoğlu hakkında bilgilendirmeler:

1971 yılında Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Pazaryolu'nda, liseyi  İstanbul  Kabataş Erkek Lisesi'nde bitirdi.

1989 yılında Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı. Bu Üniversitede bir yıl okuduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Bir yıl sonra da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne, yatay geçiş yaptı ve aynı Üniversiteden 1993 yılında mezun oldu.
1996 yılı sonunda Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla il stajını Trabzon'da, Kaymakam Refikliği Stajını İzmir Torbalı'da Teftiş stajını Nevşehir merkez, Avanos ve Derinkuyu ilçelerinde, Yurtdışı Stajını Oxford ve Bournemouth'da, Vekâlet stajını ise Kırşehir Mucur'da tamamladı.


4,5 ay süreyle 46. Dönem müdavimi olarak Milli Güvenlik Akademisi'ne devam etti ve akabinde Trabzon'un Arsin ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yaptı.
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.
1999 yılı sonunda Tokat Yeşilyurt Kaymakamlığına atandı.
Daha sonra sırasıyla Yazıhan Kaymakamlığı, Malatya Vali Yardımcılığı,
Kelkit Kaymakamlığı, Mersin , Aydıncık Kaymakamlığı ve Havza Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu 7 Ağustos 2012 tarihli kararname ile Antalya, Serik ilçesi kaymakamlığına atandı.

Daha sonra Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri olan Erol Rüstemoğlu Gölbaşı kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER