Sincanlı muhtarlar altyapı sorunlarını anlatıyor,ASKİ çözüyor

ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, ilgili daire başkanlarıyla birlikte ilçe ilçe, mahalle mahalle muhtar buluşmalarını sürdürüyor. Öztürk en son Sincan ilçesinin 30 ayrı mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Sincanlı muhtarlar altyapı sorunlarını anlatıyor,ASKİ çözüyor

  ASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen buluşmada, mahallelerde yaşanan altyapı sorunlarını dileyen Öztürk, sorunların çözülmesi için ilgili daire başkanlarına talimatlar vererek takibinin yapılmasını istedi.

Buluşmada Öztürk, “Sizlere göreve geldiğimizden itibaren sadece Sincan’a yaptığımız yatırımları aktarmak istiyorum. Bu rakamlar mahalle mahalle ayrıntılı bir şekilde mevcut. Ama genel olarak Sincan’a, 290 bin 105 metre içme suyu hattı, 16 adet su deposu, 9 adet sondaj, 85 bin 214 metre kanalizasyon hattı ve 23 bin 730 metre de yağmur suyu imalatı yapmışız” bilgisini verdi.

Öztürk, “Taleplerinizi, sıkıntılarınızı çözmek için buradayız. Ankara genelinde tüm sıkıntıları tespit ediyoruz ve çok ciddi tespit tutanakları tutuyoruz. Bunlarla ilgili tek tek çözümü için ihalelere çıkıyoruz. Çözümü konusunda problemlerle karşılaştığımız konuları da mutlaka ABB Başkanımız Mansur Yavaş Bey’e iletiyoruz. Konuları tek tek inceliyor ve çözümleri konusunda yapılması gerekenlerin talimatlarını veriyor. Bizzat da kendisi bu konuların sonuçlarını takip ediyor” dedi.

 

“YENİ TİP SU DEPOLARI YAPACAĞIZ”

                Mahallelere yeni tip su depolarının yapılması için ihaleye çıkılacağı müjdesini de veren Öztürk, bu depoların yeni tip, prefabrik şeklinde olacağını ve yerinde yapılacağını söyledi.

                Öztürk “Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizler ne zaman isterseniz biz görüşmeye hazırız” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER